Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
opět ty budiky na e 34 525tds - vyřešeno
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec.....tak zase mě vypadly všechny budiky zkrátka to zhaslo uplně všechno nejde nic tachometr,teploměr,displej a po natočení zustane rozsvícená kontrolka ruční bzdy a kotrolka stavu obložení.Jediný co se rozsvítí jsou kontrolky dole,jinak všechno funguje.Kontroloval jsem pojistky,kostru a vše v pohodě.Nevíte někdo,kde by mohl bajt ten zakopanej pes 

-
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to na kódovací modul budíků. Mohl bych o tom psat romány
U mě se to projevovalo takhle a navíc mi blbl budík palivoměru a teploměr. Sehnal jsem vždycky druhy budíky a přehodil ten modul. Je to taková malá zelená kostka zezadu v budíkách. Jsou v ní uloženy km atd. Shánej druhy budíky nebo někoho, kdo má TDSo e34 a vyzkoušej to. Už se to tady ale řešilo...

-
- Kontaktovat uživatele:
Player1 píše:Vypadá to na kódovací modul budíků. Mohl bych o tom psat rományU mě se to projevovalo takhle a navíc mi blbl budík palivoměru a teploměr. Sehnal jsem vždycky druhy budíky a přehodil ten modul. Je to taková malá zelená kostka zezadu v budíkách. Jsou v ní uloženy km atd. Shánej druhy budíky nebo někoho, kdo má TDSo e34 a vyzkoušej to. Už se to tady ale řešilo...
ja vim,že se to tady už řešilo,ale žádné rady nepomohly,měl sem pul roku pokoj krom palivoměru ten mě ukazuje furt plnou.O tom modulu vim,ale nezkoušel sem ho vyměnit a kupovat rovnou celý budiky se mě nechce pokud nevim,že to pomuže.Je divný že včera mě to vyplo na pár vteřin a zase to bylo ok.Dneska ráno taky v poho a odpoledne se to zase vyplo,ale už nenaskočilo
-
- Kontaktovat uživatele:
Pomůže ti to...věř tomu
Budíky jsem sehal jednou za tisíc a podruhé za 500 z automatu. Vytáhl jsem kostku, vyměnil a ok. Ale po čase zase... tak druhy budíky a zase dokola
Ale jak říkám...dělalo mi to úplně to samo.
Cipis si koupil jakousi věcičku na přepisování EEprom paměti v té kostce a vždycky, když se mu to pojebe, tak si to zase přehraje znova ze zálohy.

Cipis si koupil jakousi věcičku na přepisování EEprom paměti v té kostce a vždycky, když se mu to pojebe, tak si to zase přehraje znova ze zálohy.
Player1 píše:Vypadá to na kódovací modul budíků. Mohl bych o tom psat rományU mě se to projevovalo takhle a navíc mi blbl budík palivoměru a teploměr. Sehnal jsem vždycky druhy budíky a přehodil ten modul. Je to taková malá zelená kostka zezadu v budíkách. Jsou v ní uloženy km atd. Shánej druhy budíky nebo někoho, kdo má TDSo e34 a vyzkoušej to. Už se to tady ale řešilo...
Myslím že nemáš pravdu. Mě to dělá také a navíc přestanou jít stěrače a na to přece nemůže mýt vliv ta kostka. Mě osobně se to nejvíce projevuje když topím na nohy a nebo v létě když je horko.
-
- Kontaktovat uživatele:
dell píše:Player1 píše:Jo...na ty stěrače jsem zapomnělTy u těchto výpadků přestanou fungovat. Je pravda, že to dělá hlavně, když se ty budíky přehřejou-v létě a při topení
Jak to teda podle Tebe může mít vliv na ty stěrače když jsou řízeny od jinud.
hele,...to já nevím, to je na mě už moc. Akorát vím, že mi to vždycky takhle blblo a když jsem vyměnil kódovací modul, tak to bylo ok. Pak se to časem zase pojebalo a sehnal jsem druhej...zase ok. Snažím se mu pomoct. Jestli víš o něčem jiným, co by mohlo pomoct, tak mu poraď

-
- Kontaktovat uživatele:
dell píše:Jen se ptám a marně hledám také jak tuto závadu odstranit. Nic ve zlém, jen mě nejde dohromady kostka, budíky a stěrače.
Mně to taky nejde dohromady

Edit: Už se opakuju-tady jde vidět jakej bordel už v tom mám. Řeší se to i trojkách...