Zdar chlapi, mám další debilní problém..Ráno skočim do auta a ani ťuk (baterka 14 dní stará a dobíjení v pohodě) Měřili jsme odběr a něco tam žralo moooc šťávy.Po pár hodinách hledání s měřákem na baterce jsem to objevil V panelu ovládání klimy je malý ventilátor, za mřížkou napravo od displeje..a ten mi běží NONSTOP i bez klíčku Neznáte v okolí Ph někoho, kdo si s tím poradí, případně kdo už to řešil?
Díky za typy..
Mne to robi to iste Bateriu mi to sice zatial nejako citelne nevybija , ale aj tak to stve. Zistil som to ked som menil podsvietenie na tom paneli...Nejaka rada ako to odstranit by mi tiez velmi pomohla. Diky...
Dneska mi při měření běžel min. půl hodiny..Ale je fakt, že jsem neměl zamčeno.No zkusím ještě přeměřit odběr se zamčeným autem.Nebo víš jistě, že to nevypne dokud se auto nezamkne..? Teď řeším dilema, jestli odpojovat baterku nebo vypojit panel..
andy39 píše:Mne to robi to iste Bateriu mi to sice zatial nejako citelne nevybija , ale aj tak to stve. Zistil som to ked som menil podsvietenie na tom paneli...Nejaka rada ako to odstranit by mi tiez velmi pomohla. Diky...
ako si menil to podsvietenie? pajkoval diody alebo co? daj nejake info, lebo tiez mam v umysle to robit
Hej , pajkoval som smd diody , dal som tam biele , islo to bez komplikacii , treba dat len pozor na polaritu a je to v pohode. Trosku trpezlivosti chcelo opätovne skladanie toho panelu , nie je to skrutkovane , iba zacvaknute a pruziny na tlacitka rady vyskakovali... Mimochodom ten ventilator bol tak zaneseny , ze som sa cudoval , ze sa este vobec tocil... Menil som diody aj na MID , tam je trosku väcsia babracka s rozoberanim , ale tiez to je v pohode. Skusim spravit nejake foto. Na biele led-ky caka zatial este zvysok - z casovych dovodov , snad sa aj k tomu coskoro dostanem
Tak větráček se po rozebrání na čas uklidnil ale už frčí opět nonstop.. Blbý je, že když odpojím celý panel, začne auto brutálně topit na nohy.Neznáte v Ph nějakého elektromachra přes BMW?Díky
andy39 píše:Hej , pajkoval som smd diody , dal som tam biele , islo to bez komplikacii , treba dat len pozor na polaritu a je to v pohode. Trosku trpezlivosti chcelo opätovne skladanie toho panelu , nie je to skrutkovane , iba zacvaknute a pruziny na tlacitka rady vyskakovali... Mimochodom ten ventilator bol tak zaneseny , ze som sa cudoval , ze sa este vobec tocil... Menil som diody aj na MID , tam je trosku väcsia babracka s rozoberanim , ale tiez to je v pohode. Skusim spravit nejake foto. Na biele led-ky caka zatial este zvysok - z casovych dovodov , snad sa aj k tomu coskoro dostanem
takze uz ted to vim taky .vzdy kdyz odemcu auto a chci nastoupit uz me vita jemne vrceni nekde dole u ovladace klimy.takze je tam vetracek.a na co tam je.jde ten spodek nejak rozebrat.diky.
Nevíte někdo, proč ten ventilátor točí 15 min. po zamknutí vozu? A proč je vůbec závislý na zámku auta??? Já nic nepozoruji. Vypnu motor, vyndám klíče ze zapalování a tak 3-5 sekund jemné vrnění a naprosté ticho..