Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

otvírání kufru nefunguje e34 525 tds touring

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
lucky

#1 Příspěvek od lucky »

otvírání kufru nefunguje 525 tds touring prosím o radu
tomascz2

#2 Příspěvek od tomascz2 »

sklo nebo celé dveře?
lucky

#3 Příspěvek od lucky »

tomascz2 píše:sklo nebo celé dveře?

No asi tak. Sklo nešlo už když jsem to kupoval,to by mě tak nesralo, ale teď přestali makat celé dveře. No a pochopitelně když už se v tom budu šťourat tak bych rád opravil i to sklo. Jinak už to blblo jednou rozebral jsem to už ani nevim jestli jsem s tim něco dělal a zas to fungovalo. raději sem s těma dveřma moc nemlátil,jenže mi v pátek někdo lezl do kufru a bum od té doby to nejde. Ovládání motůrku jsem měřil a je funkční, snímač odemčeních a zamčených dveří,centrál, jsem taky měřil taky funguje dokonce jsem zkoušel i motůrek zámku taky funguje, takže do ovládání nejde proud a asi tim pádem nejde i do motůrku, to je jasný mám to změřený.pojitku to asi nemá,jinak všechny jsou ok. Díky za radu chlape. :driver:
libovka

#4 Příspěvek od libovka »

Tak to vypadá že máš zlomenej svazek drátů co vede do vrat.
Hlavi

#5 Příspěvek od Hlavi »

jo klidne to muze byt ono to same jsem mel na sedanu 6 kabelu K.O.
lucky

#6 Příspěvek od lucky »

Takže myslíte že to mam tam v tom zlomu rozebrat a kouknout na to jo. Nevíte co všechno a jak musim odmontovat abych se dostal na celou kabeláž? Díky
libovka

#7 Příspěvek od libovka »

Jo,to udělej jako první ty svazky se lámou.Jsou na obou stranách.stačí sundat ty boční plasty na vratech a pak rozřízneš tu punčochu co v ní svazek vede.V té punčoše to bývá zlámané.Pokud to bude zlámané tak to střini až ve vratech a na druhém konci až v kastli a nastav to jinym drátem.Protože pokud to jen spojíš a sletuješ tak to vydrží tak měsíc.
Mirahejny

#8 Příspěvek od Mirahejny »

lucky píše:Takže myslíte že to mam tam v tom zlomu rozebrat a kouknout na to jo. Nevíte co všechno a jak musim odmontovat abych se dostal na celou kabeláž? Díky

Ahoj měl jsem to samé jsou
zlámané kabely v ohybu , já jsem měnil celý svazek drátů .
tomascz2

#9 Příspěvek od tomascz2 »

tak tak zlomené kabely mám to to samé
lucky

#10 Příspěvek od lucky »

:lol: To je v prdeli, alespoň že víme kde soudruzi z NDR udělali chybu. Moc díky zejtra na to mrknu. Myslim že na levé straně je docela pěknej svazek a vpravo jde jen jeden drát a to nějakej koaxiál nejspíš anténa nebo co. Ten je ovšem střihlej. No nic zítra budu chytřejší. Ještě jednou dík
libovka

#11 Příspěvek od libovka »

Koaxiál tam žádnej nevede.Na obou stranách je kolem 7 drátů.Vlevo vedou 2 dráty do skla na rozmrazování.Anténa je vlevém bočním okně kufru.
lucky

#12 Příspěvek od lucky »

Super Vyřešeno. Někdo se v tom šťoural a na první pohled dobrý po rozmotání jsem zjistil že to nějakej kokot nastavoval hned v tom ohybu. Taky to mohl udělat pořádně,no nic. Takže všechno maká až na zámek skla,ale to mě tak netíží asi bude zrada jinde. Moc děkuji a přeji hodně zdarů s BMW.
Odpovědět