No asi tak. Sklo nešlo už když jsem to kupoval,to by mě tak nesralo, ale teď přestali makat celé dveře. No a pochopitelně když už se v tom budu šťourat tak bych rád opravil i to sklo. Jinak už to blblo jednou rozebral jsem to už ani nevim jestli jsem s tim něco dělal a zas to fungovalo. raději sem s těma dveřma moc nemlátil,jenže mi v pátek někdo lezl do kufru a bum od té doby to nejde. Ovládání motůrku jsem měřil a je funkční, snímač odemčeních a zamčených dveří,centrál, jsem taky měřil taky funguje dokonce jsem zkoušel i motůrek zámku taky funguje, takže do ovládání nejde proud a asi tim pádem nejde i do motůrku, to je jasný mám to změřený.pojitku to asi nemá,jinak všechny jsou ok. Díky za radu chlape.
Jo,to udělej jako první ty svazky se lámou.Jsou na obou stranách.stačí sundat ty boční plasty na vratech a pak rozřízneš tu punčochu co v ní svazek vede.V té punčoše to bývá zlámané.Pokud to bude zlámané tak to střini až ve vratech a na druhém konci až v kastli a nastav to jinym drátem.Protože pokud to jen spojíš a sletuješ tak to vydrží tak měsíc.
lucky píše:Takže myslíte že to mam tam v tom zlomu rozebrat a kouknout na to jo. Nevíte co všechno a jak musim odmontovat abych se dostal na celou kabeláž? Díky
Ahoj měl jsem to samé jsou
zlámané kabely v ohybu , já jsem měnil celý svazek drátů .
To je v prdeli, alespoň že víme kde soudruzi z NDR udělali chybu. Moc díky zejtra na to mrknu. Myslim že na levé straně je docela pěknej svazek a vpravo jde jen jeden drát a to nějakej koaxiál nejspíš anténa nebo co. Ten je ovšem střihlej. No nic zítra budu chytřejší. Ještě jednou dík
Super Vyřešeno. Někdo se v tom šťoural a na první pohled dobrý po rozmotání jsem zjistil že to nějakej kokot nastavoval hned v tom ohybu. Taky to mohl udělat pořádně,no nic. Takže všechno maká až na zámek skla,ale to mě tak netíží asi bude zrada jinde. Moc děkuji a přeji hodně zdarů s BMW.