Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

18tky dřou

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Devor

#1 Příspěvek od Devor »

Koupil jsem 18tky kola a díky snížení mi dřou, s podivem jen na jedné straně když mám plný ,,rejd,, o tyčku ramene, nemá s tím někdo zkušenost, co s tím? jestli s tím jde hnout nebo tak něco, je to tak 0,5-1cm Max...díky moc
khonza318
Klubové ID: 1187

#2 Příspěvek od khonza318 »

jestli ti to dře jen na jedné straně tak to mám pro tebe špatnou zprávu:

auto bylo bourané a asi né jen povrchově :cry:
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Butch5 »

ja te uklidnim, da se to sestelovat na rizeni a pak presadit volant, aby byl rovne,ale pokud mas siroka a hluboka kola, muze to v plnym rejdu drit, ja mel na byvalym aute to samy, tak jsem proste nedaval uplne plnej rejd 8)
mach
Klubové ID: 1453

#4 Příspěvek od mach »

khonza318 píše:jestli ti to dře jen na jedné straně tak to mám pro tebe špatnou zprávu:

Měl jsem to samé. Po bouračce hnuté sice pár mm ale dřelo to. Neuděláš nic. :( Možná zkus jiný gumy :?:
Devor

#5 Příspěvek od Devor »

mach píše:
khonza318 píše:jestli ti to dře jen na jedné straně tak to mám pro tebe špatnou zprávu:

Měl jsem to samé. Po bouračce hnuté sice pár mm ale dřelo to. Neuděláš nic. :( Možná zkus jiný gumy :?:
dík za info, gumy právě asi ne, je to šířkou alu kol, měl jsem předtím skoro stejné pneu a cajk, ta stolice asi nemá cenu, zkusím ještě to řízení s tím volantem seštelovat, uvidím...zatím dík :)
ras11

#6 Příspěvek od ras11 »

Devor píše:
mach píše:

dík za info, gumy právě asi ne, je to šířkou alu kol, měl jsem předtím skoro stejné pneu a cajk, ta stolice asi nemá cenu, zkusím ještě to řízení s tím volantem seštelovat, uvidím...zatím dík :)

co tak osadit 0,5 cm podlozky? ked som na e39 mal trojdielne Dynatech M1 18", tak boli na e39 dopredu schvalene len s podlozkami 0,5cm (bolo to aj napisane v prilohe povodneho tp), nedrelo to potom nikde...bez podloziek sa to tam tusim ani nedalo dostat
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Player1 »

A co zkusit zajet na geometrii? Třeba to bude pohnutý. S tím bych asi začal. A třeba zjistíš že máš ohlý rameno a pak to bude ok. Každopádně těžko soudit, když to nevidím :wink:
PavelP

#8 Příspěvek od PavelP »

Zdravím Tě Tome,samozřejmě jsi nenapsal jaké jsi koupil kola ( pouze 18ctky ET ,nic bližšího ).A navíc píšeš ,že to máš snížený.Já bych zkusil zeřídit dole na nápravě ty dorazový šrouby na nápravnici ,aby při plným rejdu nešly kola vytočit tak aby škrtaly o tu tyčku ramene, pokud teda myslíš tu zadní.
Jestli se pletu tak mě ostatní opravte.
PP
Devor

#9 Příspěvek od Devor »

Player1 píše:A co zkusit zajet na geometrii? Třeba to bude pohnutý. S tím bych asi začal. A třeba zjistíš že máš ohlý rameno a pak to bude ok. Každopádně těžko soudit, když to nevidím :wink:
no zkusim zajet na geometrii a uvidím, to je taky pravda, byl jsem před zimou tak nevím, třeba se něco hlo...dík
Devor

#10 Příspěvek od Devor »

ras11 píše:
Devor píše:
mach píše: Měl jsem to samé. Po bouračce hnuté sice pár mm ale dřelo to. Neuděláš nic. :( Možná zkus jiný gumy :?:

co tak osadit 0,5 cm podlozky? ked som na e39 mal trojdielne Dynatech M1 18", tak boli na e39 dopredu schvalene len s podlozkami 0,5cm (bolo to aj napisane v prilohe povodneho tp), nedrelo to potom nikde...bez podloziek sa to tam tusim ani nedalo dostat
já nevím, mám to dost dole, se bojím, že jak tam dám podložky tak to hned na první díře vystřelim do blatníku, nebo ještě dorazy, ale nebude to moc tvrdé?
Devor

#11 Příspěvek od Devor »

PavelP píše:Zdravím Tě Tome,samozřejmě jsi nenapsal jaké jsi koupil kola ( pouze 18ctky ET ,nic bližšího ).A navíc píšeš ,že to máš snížený.Já bych zkusil zeřídit dole na nápravě ty dorazový šrouby na nápravnici ,aby při plným rejdu nešly kola vytočit tak aby škrtaly o tu tyčku ramene, pokud teda myslíš tu zadní.
Jestli se pletu tak mě ostatní opravte.
PP
Zdravím, chtěl jsem poslat foto, ale jsem z toho nějakej špatnej, tak jsem je samozřejmě sundal a až to bude ok, bych se ozval a poslal foto, je jasný...tvoje rada se mi líbí, zkusím to nahodit kámošovi co dělá E34ky a uvidíme...
Cepa

#12 Příspěvek od Cepa »

Jen chci prispet svym malem, co se mi stalo (ikdyz to primo nesouvisi), kdyz jsem koupil svou E39. Zjistil jsem, ze mela spatne natocene predni tlumice - cela vzpera byla spatne natocena. Davalo to tam asi nejake hodne tupe pra*e! Cele auto bylo diky tomu tak nejak nakrivo dost nakrivo - bylo to i videt. Na prednich kolech to okem patrne nebylo, ale na zadnich kolech rozestup kolo - blatnik byl viditelny.
Nechal jsem predni tlumice - vzpery natocit tak, jak maji byt + geometrie a svete div se! Auto je OK.
elektrik
Klubové ID: 2294

#13 Příspěvek od elektrik »

bud tam dej podložky pár milimetrů široký nebo ty kola prodej a kup si jiný. Nemuselo to bejt bouraný.ˇMůže to bejt tak z výroby a nebylo by to nic divnýho
Odpovědět