Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 524td nejede...smrt?
-
-
-
nechal jsem v neautorizovaném servise vyměnit chladič,olej,filtr a klínové řemeny,než jsem vyjel nechal jsem 524td ohřát,netopila nejlépe, na dalnici na 52km na Brno, z ničeho nic začala stoupat teplota,vyřdil a auto samo od sebe zdechlo,kouř od motoru,prasklí klínáky a smrad spáleného oleje,po klesu teploty pokus o start,snaha naskočit,do výfuku jdou tlaky v pořadku,jenž nenastartuje,po rozdělání turba,olej s vodou v sání,poradte.........díky moc.......
Nějak se mi to nezdá, to že se to uvařilo je dáno tím že jsou klínáky k.o. a nevalila vodní pumpa.LadaExtrem píše:nechal jsem v neautorizovaném servise vyměnit chladič,olej,filtr a klínové řemeny,než jsem vyjel nechal jsem 524td ohřát,netopila nejlépe, na dalnici na 52km na Brno, z ničeho nic začala stoupat teplota,vyřdil a auto samo od sebe zdechlo,kouř od motoru,prasklí klínáky a smrad spáleného oleje,po klesu teploty pokus o start,snaha naskočit,do výfuku jdou tlaky v pořadku,jenž nenastartuje,po rozdělání turba,olej s vodou v sání,poradte.........díky moc.......
Ale proč tam není olej. a voda v sání s olejem??? to jsem ještě nežral.
to je jako kdyby se ti přidřeli kladky,kvůli kterým spadl ten klínák tím se to přehřálo a praskla hlava, turbo v hajzlu co ti zmlasklo olej.to je moc věcí naráz a to je blbost.ten olej tam podle mě žádnej nebyl nebo málo už po výjezdu ze servisu, zároveň se špatně nasazeným klíňákem a neovzdušněnou chladící soustavou. tohle nevidím na žádnej servis ale na 16-letýho maníka co prováděl tu opravu v garáži a o autech neměl ani páru.
Jak po rozdělání turba, olej v sání s vodou???
Jak do výfuku tlaky v pořádku??? co to znamená?
Nalej tam vodu s olejem nasaď klíňáky, ovzdušni to.
změř kompresi a pak dej vědět.jinak se nehneš z místa