Potreboval bych poradit ,
mamine se na e39 povedlo urvat klicku na utevirani dveri zevnitr,
chtel bych se zeptat zda netusite ,jestli jde nova jen zevnitr nasadit,
pripadne , jakej je postup rozebrani myslim tim ten airbag ,aby pak nehlasil chybuu..
já vždy sundával tapecírung..... Bagy jsou až za ním takže žádná obava (jen nezapomen nechat vypnutý klíč).
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Taky jsem ji měnil. Vyndat jde normálně, ale při zpětné montáži po několika neúspěšných pokusech nakonec bylo mnohem snazší sundat tapec, než se s tím mořit. Ale uvidíš sám, jak na tom budeš.
Birkoff píše:Taky jsem ji měnil. Vyndat jde normálně, ale při zpětné montáži po několika neúspěšných pokusech nakonec bylo mnohem snazší sundat tapec, než se s tím mořit. Ale uvidíš sám, jak na tom budeš.
Máš pravdu, vyndat kličku je snazší, než jí dát zpátky, ale i tak to jde celkem v poho. Vezmeš si kousek provázku a chytneš s ním háček(táhlo), vysuneš si ho ven a po chvilce "šťourání" je nová klička na svym místě.
Za pár dnů se chystám na výměnu předních reproduktorů, můžeš mi, PLEASE, poradit jak na ten tapec? Možná i "Limanovi" se tohle info může nakonec hodit... Co jsem zvládl, tak odcvakat spodní část tapecu, ale nevím, co s vrškem. Je na to nějakej grif?? Díky.