Ahoj všem,chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte problém s park.senzory??Mě nějak přestaly fungovat,občas po zařazení zpátečky se ozve delší houknutí což by měl být chybný signál..Ale zkontroloval jsem pojistky,odemdal jsem zadní lišty a mrknul na senzory(drátky a tak..)ale nic nenormálního jsem neobjevil..A pokud by to byla nějaká blbost nechce se mi s tím do BMW..Nemáte někdo nějaké zkušenosti?Díky
Tak dikz,udelal jsem jak jste mi rekli a opravdu jeden sensor nefunguje na stredni liste ten vlevo,takze se pokusim v nem pohrabat a jinak musim vyrazit nekam pro novy...pokud neni chyba ve dratech..
taka otazka - ak ten vadny odpojim, prestane to fakcit uplne cele? alebo ako to je...
kym pride novy, nieje mozne emulovat funkciu nejak, nech idu aspon ostatne?
cital som kdesi ze cidlo moze mat okolo 8 ohmov odpor... takze teoreticky ked vadne cidlo nahradis odporom, malo by docasne fungovat, teoreticky
...chcelo by to test
Myslíte, že se vyplatí kupovat starší čidlo např. z vrakoviště (1.000Kč), nebo radši nové z BMW (???Kč). Kde je příčina jeho poruchy? Má svou životnost, nebo to prostě znamená, že do vás ňákej trouba najel při parkování...
ma svoju zivotnost, odchadza to bezne aj bez nehody, je to svojim sposobom menic (ako reproduktor na daleko vyssie frekvencie), takze sa moze pokazit, vacsinou vsak dochadza k odhnitiu kablikov na cidle, toto treba kontrolovat ako prve...
tusim ze u bmw stoji okolo 2000kc +-cosi, mozes skusit pozriet aj na http://www.ebay.de a podla tej uspory sa rozhodni, osobne by som skor asi isiel do noveho (aj podla toho kolko ks je vadnych, napr 1-2ks nieje az tak zabita polozka)...
Pánové, napřed prohoďte vadné za dobré (cca 5 min.). Taky jsem chtěl běžet pro nový a tohle mě jen tak napadlo a ejhle, čidlo dobrý a je to někde po cestě v drátech... Mimochodem diagnostika ukázala vadné čidlo...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
ras11 píše:ma svoju zivotnost, odchadza to bezne aj bez nehody, je to svojim sposobom menic (ako reproduktor na daleko vyssie frekvencie), takze sa moze pokazit, vacsinou vsak dochadza k odhnitiu kablikov na cidle, toto treba kontrolovat ako prve...