Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

sparovani,nebo nefunkcni DO u E34?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Martem

#21 Příspěvek od Martem »

starML píše:A proč to nešlo hned napoprvé, vždyť je to ten samý návod, jak jsem Ti dával ten odkaz. Že Ty jsi nezavřel dveře nebo nevytáhnul klíček ? :D

Ne,rozdil je v tom,ze jsem tan klic vytahl a mackal jsen na nej venku,presne jak pises,ale potom jsem ho musel ten klic dat k tomu zpetnemu zrcatku a macknou nejake tlacitko. Pak az to zacalo fungovat. Jinak dnes jsem to delal jeste na E39 a tam to fungovalo uplne presne jak to popisujes ty i s vindanym klicem. Jednoduse receno rozdil je v tom,ze u 34 musis jeste smacknou tlacitko u zpetneho zrcatka. U 39 ne.
Martem

#22 Příspěvek od Martem »

Slid píše:kámoš jitrnicex jak psal mu to vážně nejde, auto tak koupil a min. majitel tvrdil, že jen měnil baterku a od té doby to nejde.Přitom odemkne zámek nastartuje vše.Zkoušeli jsme to několikrát přesně tenhle návod má E36ku a v manuálu to je také tak popsáné, dioda začne pak blikat v intervalech dá se k zrcátku a prd nejde :( by mě zajímalo co stím nebo co je blbě :D

zkus u zrcatka jeste na nej macknou. Diky tomu to u mne zacalo fungovat. Je jedno ktere tlacitko.
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od starML Člen Klubu »

OK, tak to upravím ještě ten návod na webu, u " E34" zmačkout ještě tlačítko na zpětném zrcátku.
Slid

#24 Příspěvek od Slid »

Martem píše:
Slid píše:kámoš jitrnicex jak psal mu to vážně nejde, auto tak koupil a min. majitel tvrdil, že jen měnil baterku a od té doby to nejde.Přitom odemkne zámek nastartuje vše.Zkoušeli jsme to několikrát přesně tenhle návod má E36ku a v manuálu to je také tak popsáné, dioda začne pak blikat v intervalech dá se k zrcátku a prd nejde :( by mě zajímalo co stím nebo co je blbě :D

zkus u zrcatka jeste na nej macknou. Diky tomu to u mne zacalo fungovat. Je jedno ktere tlacitko.

to jsme právě taky dělali, nejde :(
Martem

#25 Příspěvek od Martem »

starML píše:OK, tak to upravím ještě ten návod na webu, u " E34" zmačkout ještě tlačítko na zpětném zrcátku.

U zpetneho zrcatka,zmackout dalkove ovladani. A pak se to povedlo. :D
jitrnicex
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od jitrnicex »

Tak jsem to zkousel asi 50krat a stale to nejde :( ...Nevim jestli to neni u E36 jine???Nemate nekdo zkusenost s E36??Diky :wink:
Slid

#27 Příspěvek od Slid »

jitrnicex píše:Tak jsem to zkousel asi 50krat a stale to nejde :( ...Nevim jestli to neni u E36 jine???Nemate nekdo zkusenost s E36??Diky :wink:

není já to taky dělal tak, když sem měnil baterku :D
bych řekl :alian: :alian: :alian:
jurasis

#28 Příspěvek od jurasis »

Myslím, že je dálkáč v prdeli... :?
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Slid

#29 Příspěvek od Slid »

ale zase aby měl oba dva :( hlavně jak to zjistit :idea:
pazda
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od pazda »

taky mi to na E36 stale nejde i kdyz to u zrcatka zmacknu :(
jitrnicex
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od jitrnicex »

Tak to jsme na tom uplne stejne :(
jitrnicex
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od jitrnicex »

Nemate nekdo nakej navod nebo neco,jak to promerit a zjistit cim to je??..koukal jsem na pojistky a vsechny jsou ok,ale napadlo me,ze ten co jsem to od nej koupil byl takovej monter,ze bych se nedivil kdyby tam pojistka chybela uplne...nemate nekdo schema nebo foto pojistkovy skrine k 325Tds??
pazda
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od pazda »

To bude problem jinde kdyz to nejde ani me, kdyz me to pred vymenou slo
Slid

#34 Příspěvek od Slid »

Jinak já si zkusil jen tak mimo auta zmáčknout tlačítko 1 a 3x zmáčknout tlačítko 2 a dioda mi nezačala blikat!
No a jitrnicix právě začne, tak jako by dal kliček do zapalování pak vyndal zmáčkl tlačítko 1 3x zmáčkl 2 do deseti sekund klíč se rozbliká přiloží k zrcátku zmáčkne a je zamknuto.
Čili už toto je divné, zkus to schválně.
pazda
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od pazda »

me teda ta dioda blika vzdy a vsude, kdyz jedno drzim a druhy trikrat mackam... neprohodil jsi treba tlacitka?
Slid

#36 Příspěvek od Slid »

sry já sem trouba :oops: já mám 3tlačítkové a mačkal jsem pravé čili osvícení interiéru :lol:
Teď sem to udělal a už mi to blikalo samo sem si resetoval klíček :lol:
Tak sem musel k autu ho inicializovat :D A už zase frčí uff :D
pazda
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od pazda »

a delals to podle navodu? pac me to nefunguje :(
Slid

#38 Příspěvek od Slid »

ano dělám
mám zamklé auto
odemknu klíčem
sednu do auta zavřu dveře
otočím na kontrolky počkám tak 2sec
vyndám klíček zmáčknu spodní tlačítko a 3x zmáčknu vrchní dioda začne blikat v intervalech auto mi samo zamkne a odemkne
a v tom jak bliká ta dioda zmáčknu znova tlačítko zamknutí čili horní a auto mi zamkne a dioda přestane blikat
odemknu už dálkáčem a vylezu z auta a hotovo
Tak jsem to teď udělal a kámošoj Jitrnicix dělal snad 100x stejně jako on sám s oběma klíčema nejde to, auto má týden a min majitel mu tvrdil že to nejde od výměny baterky, ale min majitel byl takové hovado čili bych se nedivil kdyby něco pokurvil.... když sem viděl jeho práci co se muselo předělat nebo opravit po jeho zásahu :D

Ale prostě už nevíme co, kde hledat kam kouknout atd.
pazda
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od pazda »

ja se taky muzu snazit jak chci a nic. neni treba rozdil v tom jestli je to DO pres infra nebo radiovej? pac ja mam jeste infra
Mad Max
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Mad Max »

U E34 se klíč přihlašuje přes čidlo které je ve zpětném zrcátku v autě. Namířit na čidlo a podržet (asi tlačítko odemknuti). Je to popsané v manuálu, musel bych najít naskenovaný manuál.
Odpovědět