Zdravím,tak mám malý problém.Teď v tomhle počasí auto běží špatně na volnoběh,prská, kucká ,za plynem nejde.Jako by se válce hádaly, ale když se ohřeje tak potom běží normálně.Koukal jsem zde na foru a mám podezření,že jsou asi špatný lambda sondy.Jak se dá poznat ,že je lambda
po smrti?
Dík za odpověď
PavelP
E 39 540 iA
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Lambda sondy E 39 540i
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, mám pocit, že mi to dělá taky. Za studena cuká a nejde za plynem. Mělo by to být víčko na sání co je ze zadu, jako by pod sklem. V něm je ventilek a za studena se nezavře a bere falešný luft. Bere ti to i olej? Mě se sice olej nestrácí, ale bává to s tím spojené. To víčko stojí kolem 4tis. i s těsněním. Ted to budu řešit, ale zavezu to raděj do servisu. Prej je to pakec..
vicko stoji kolem 1400,--
Hudas píše:Zdarec, mám pocit, že mi to dělá taky. Za studena cuká a nejde za plynem. Mělo by to být víčko na sání co je ze zadu, jako by pod sklem. V něm je ventilek a za studena se nezavře a bere falešný luft. Bere ti to i olej? Mě se sice olej nestrácí, ale bává to s tím spojené. To víčko stojí kolem 4tis. i s těsněním. Ted to budu řešit, ale zavezu to raděj do servisu. Prej je to pakec..