Ludia nemali ste este taky problem. Tecie mi olej z automatickej prevodovky, pri chladici, tam kde sa spaja hadica s chladicom automatu.Dal som aj novu hadicu a stale to robi.Neviem ci mam vymenit este chladic.Myslim si ze to nie je dobre rieseny vysokotlakovy spoj. Tie dve gumicky dobre netesnia. Alebo to asi nenasadzam spravne ?.?.?E39 530D Automat samozrejme...inak tak isto je riesene aj servo myslim takym spojenim
já měl ten O kroužek vždy na tý trubce co jde do chladiče, v chladiči mě nikdy nezustal, jestli tedy myslíme oba to samý. Prostě pokud je O kroužek nový a správný rozměr a netěsní tak bych zkusil dát ještě jeden stejného rozměru a utáhnout to, mělo by to být OK.
ale mne to netesni v spoji medzi chladicom a tou trubkou asi sem dam aj fotku ak to dovtedy nevyriesim, nemyslim ten spoj co sa utahuje skrutkou kde hadicu prichytavas na prevodovku
keby som to mal takto zriesene som najstasnejsi clovek na svete....ja to mam uplne inak http://bmwfans.info/original/E39/Lim/53 ... l-32_1026/ takto to mam zriesene toto je servo lebo na obrazku s chladicom prevodovky to nie je dobre vidno ale ten spoj medzi chladicom a tou hadicou je rovnyky a odtial mi to kvapka asi sa rozplacem
tak to nevím, ale přijde mě to že to není šroubovaný ale jen nacvaklý jako se dělají nové klimatizace. Tady fakt neporadím protože jsem to neviděl v reálu, ale dle mého názoru by nebyl problém to předělat na šroubované spoje viz. ten můj obrázek jak se spojuje hadice s trubkou, mám totiž uplně předělané vedení oleje a tak jsem použil jen kousky origo trubek a zbytek jsou hydraulický hadice, nechal jsem to dělat ve zdejším obchodě/servise na hydrauliku, je to na počkání a otázka pár korun. Na chladič bych nechal dát tu převlečnou matku, pod ní oni dají takovej soudek a stáhne se to dohromady s protikusem té převlečné matice, tím se ten soudek zalisuje do té trubky chladiče, sundá se ten protikus a ten samej ale novej se zalisuje do hadice a je to hotovo. Poptej se na to tam kde u vás dělají hydraulické hadice, něco jako Hansaflex atd..
diiik do hansaflexu som chcel zajst....dufamze to tam vyriesia ako hovoris a bude vsetko ok myslim ze oni uz budu vediet co s tym...lebo hansaflex mam 20 km od domu takze v piatok by som tam mal letiet a dam vediet.....zatiiim fakt diiik
Mal som taky isty problem na 525tds e39 aut. Vymenil som tesniace kruzky na tych hadiciach co idu do chladica a uz je to ok - uplne suche - stali 19 SK v bmw . Ja mam tie hadice ukoncene prirubou , ktora sa jednou skrutkou v strede prichyti o chladic. Ked sme doplnali olej do prevodovky , chybalo cca. 1.5 litra...
ahojte priaznivci BMW...Takze zatial vyriesene, bol som v hansaflexe ako mi Fugo poradil inak diiik....a urobili co mali chlapci su tam kompetentni a vedia co robia...zatial netecie a ani dufam nezacne takze za 1600 SK vyriesili moje problemi....vrelo odporucam bude problem s niecim podobnym ako som mal ja zasstavte sa tam miesto zhruba 20000 ma to stalo okolo 4000 aj s robotou a novym olejom takze vela stastnych kilometrikov vam vsetkym....