Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Servis-profik na BMW okoli Jablonec n/N?????
No tak abych pravdu rekl tak od te doby co sem zustal v praze viset s prasklou hlavou se mi to auto rozpada pod prdeli...Zaprve mi dvakrat praskla vodni hadice pokazde jina za druhe mi mlati predni naprava(cepy ci co?) pak mi na neutral Pod 1000 otackami jde motor na min valcu to by snad mela byt lambda dle neorigo diagnostiky,pak mi rve asi nejakej remen nebo servo..a nakonec ABS takze docela mazec....a nemam nikoho kdo by mi rek kup todle bude to stat cca tolik ja ti to dam dohromady-(
No jo ale pochop behem doby co to auto mam to jest 1rok me uz 3 krat nechalo na ceste v praglu a dvakrat kousek od bydliste takze kdyz tak pocitam kdybych nemel znamy a neprijeli mi provizorne auto rozhejbat tak uz mam za sebou 3 mrtvice a to nepocitam prachy za odtahy..takze 50 km od domova s tim autem nejedu je to smutny ale bohuzel pravdivy....proste nasetrim prachy dam do nej treba 40hadru ale chci jezdit kam se mi zachce..ted zatim jen zjistuju kdo kde dela BMW ale zatim teda nic moc
nejvic me vadi problemy s chlazenim do ted to bylo dobry ale zase praskla dalsi vodni hadice rucicka teploty nahoru a kdybych si toho nevsiml tak zase uvarim hlavu.Uz ted cumim pomalu vic na tu rucicku nez na silnici.

-
já jezdím do Autoservisu Kopal - vrátil se jako emigrant z Bavorska kde pracoval v BMW servisu a otevřel si vlastní servis v Liberci
http://www.mapy.cz/#x=134543743@y=13827 ... _138457292
do Palasu už nikdy, viz fórum zkušenosti se servisy a můj příspěvek
http://www.mapy.cz/#x=134543743@y=13827 ... _138457292
do Palasu už nikdy, viz fórum zkušenosti se servisy a můj příspěvek
Diky za tip prosimte jak sem koukal na tu mapu je mozne ze v tom miste jsou servisy dva je to totiz skoro to stejne misto kde sem byl na diagnostice a nevim zda to neni to co myslis ty.tam kde sem byl ja tak je to ulice vesecka.projel sem tou svetelnou krizovatkou od Jablonce pak ted nevim jestli pres koleje nebo pod most do leva a pak pred nejakou hospodou do prava do dvorku Sediva garaz.A dela tam takovej malej mladej kratkovlasej kluk a jmenuje se tomas.???Tak co je to tam??A myslim ze maj Firemni auto Renault master....
Je smutné, že máš s BMW tak hrozné zkušenosti.
Si nekoupil dobře, ale za to nemůžeš, do jetého autí nikdo nevidí..
Já mohu o BMW jen básnit. Jiné autí bych nebral. Možná až svišti zmizejí z baráku a budu s princeznou sám. Pak nemá smysl mít tuhle loď.
Koupim asi řadu 1. To bude na nákupy stačit. Na kašičku, vločky a pleny..

Si nekoupil dobře, ale za to nemůžeš, do jetého autí nikdo nevidí..
Já mohu o BMW jen básnit. Jiné autí bych nebral. Možná až svišti zmizejí z baráku a budu s princeznou sám. Pak nemá smysl mít tuhle loď.
Koupim asi řadu 1. To bude na nákupy stačit. Na kašičku, vločky a pleny..

pro maxi:to mi ani nemluv mam toho plny kecky prijde mi ze kdokoli tu napise nejakou chorobu sveho auta tak moje ji okamzite dostane taky a nebo uz ji ma a ja o tom nevim.....
je to me druhe auto mel sem A4 po koupi sem jel do chorvatska a nikde me nenechala a s timhle kryplem se bojim jet i do kauflandu vratit flasky od piva...sory ze to reknu ale ---kdybych nebyl debil a nechal si tu audinku 1,6
chtel bych videt to prase co ho melo prede mnou bych ho asi prizabil takhle se chovat k bmw