Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Servis-profik na BMW okoli Jablonec n/N?????

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
dafson

#1 Příspěvek od dafson »

Prosim kam davate servizovat vozy bmw v jablonci ci liberci???pouze nejake spolehlive profiky???
Rendis
Klubové ID: 286

#2 Příspěvek od Rendis »

Já jsem také pátral,ale nikoho seriózního jsem nenašel.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
dafson

#3 Příspěvek od dafson »

-(((( ku..va tak ja uz sem zoufalej nevim kam to mam dat aby mi to dali dohromady.....jedina moznost je palas liberec akorat trosku neekonomicka....
Fugo

#4 Příspěvek od Fugo »

Rendis píše:Já jsem také pátral,ale nikoho seriózního jsem nenašel.
Já taky ne :D a proto si na autě dělám sám. 8)
dafson

#5 Příspěvek od dafson »

Nojo pokud ses ten koho obcas vidam v ty brutalni sedme tak to ti gratuluju ale bohuzel vsichni nemame od maticky prirody tyto schopnosti -(
Rendis
Klubové ID: 286

#6 Příspěvek od Rendis »

dafson píše:-(((( ku..va tak ja uz sem zoufalej nevim kam to mam dat aby mi to dali dohromady.....jedina moznost je palas liberec akorat trosku neekonomicka....
Tam opravdu ne. Co potřebuješ?
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
dafson

#7 Příspěvek od dafson »

No tak abych pravdu rekl tak od te doby co sem zustal v praze viset s prasklou hlavou se mi to auto rozpada pod prdeli...Zaprve mi dvakrat praskla vodni hadice pokazde jina za druhe mi mlati predni naprava(cepy ci co?) pak mi na neutral Pod 1000 otackami jde motor na min valcu to by snad mela byt lambda dle neorigo diagnostiky,pak mi rve asi nejakej remen nebo servo..a nakonec ABS takze docela mazec....a nemam nikoho kdo by mi rek kup todle bude to stat cca tolik ja ti to dam dohromady-(
Slid
Klubové ID: 1699

#8 Příspěvek od Slid »

Doporučuji Benisch dělá jen BMW, Martinice u Jilemnice, já jsem ze Semil čili to je 20km, ale z Jablonce to bude 50 no :( Ale je to profík a o jiném v Libereckém kraji nevím.Já si většinu dělám sám a když ne, dával jsem to kámošoj, ale už to není co to bejvalo, moc kšeftu honí prachy a pychne :roll:
dafson

#9 Příspěvek od dafson »

No jo ale pochop behem doby co to auto mam to jest 1rok me uz 3 krat nechalo na ceste v praglu a dvakrat kousek od bydliste takze kdyz tak pocitam kdybych nemel znamy a neprijeli mi provizorne auto rozhejbat tak uz mam za sebou 3 mrtvice a to nepocitam prachy za odtahy..takze 50 km od domova s tim autem nejedu je to smutny ale bohuzel pravdivy....proste nasetrim prachy dam do nej treba 40hadru ale chci jezdit kam se mi zachce..ted zatim jen zjistuju kdo kde dela BMW ale zatim teda nic moc :( nejvic me vadi problemy s chlazenim do ted to bylo dobry ale zase praskla dalsi vodni hadice rucicka teploty nahoru a kdybych si toho nevsiml tak zase uvarim hlavu.Uz ted cumim pomalu vic na tu rucicku nez na silnici.
Slid
Klubové ID: 1699

#10 Příspěvek od Slid »

Jak říkám Benisch by ti to dal vše na 100% do cajku a vše prohlédl je to profík a fér člověk a blázen do BMW a ceny má super :wink: ale 50km je 50km no :(
dafson

#11 Příspěvek od dafson »

Dobre dekuji ti zatim budu auto pouzivat jen kolem baraku nasetrim prachy a snad do jara na to vlitnu zatim velke diky zapamatuju tvuj nick a pak bych napsal sz na pripadny kontakt na toho pana.
alesjungmann

#12 Příspěvek od alesjungmann »

já jezdím do Autoservisu Kopal - vrátil se jako emigrant z Bavorska kde pracoval v BMW servisu a otevřel si vlastní servis v Liberci
http://www.mapy.cz/#x=134543743@y=13827 ... _138457292

do Palasu už nikdy, viz fórum zkušenosti se servisy a můj příspěvek
dafson

#13 Příspěvek od dafson »

Diky za tip prosimte jak sem koukal na tu mapu je mozne ze v tom miste jsou servisy dva je to totiz skoro to stejne misto kde sem byl na diagnostice a nevim zda to neni to co myslis ty.tam kde sem byl ja tak je to ulice vesecka.projel sem tou svetelnou krizovatkou od Jablonce pak ted nevim jestli pres koleje nebo pod most do leva a pak pred nejakou hospodou do prava do dvorku Sediva garaz.A dela tam takovej malej mladej kratkovlasej kluk a jmenuje se tomas.???Tak co je to tam??A myslim ze maj Firemni auto Renault master....
Maxiczech

#14 Příspěvek od Maxiczech »

Je smutné, že máš s BMW tak hrozné zkušenosti. :cry:
Si nekoupil dobře, ale za to nemůžeš, do jetého autí nikdo nevidí..
Já mohu o BMW jen básnit. Jiné autí bych nebral. Možná až svišti zmizejí z baráku a budu s princeznou sám. Pak nemá smysl mít tuhle loď.
Koupim asi řadu 1. To bude na nákupy stačit. Na kašičku, vločky a pleny.. :lol:
dafson

#15 Příspěvek od dafson »

pro maxi:to mi ani nemluv mam toho plny kecky prijde mi ze kdokoli tu napise nejakou chorobu sveho auta tak moje ji okamzite dostane taky a nebo uz ji ma a ja o tom nevim..... :cry: je to me druhe auto mel sem A4 po koupi sem jel do chorvatska a nikde me nenechala a s timhle kryplem se bojim jet i do kauflandu vratit flasky od piva...sory ze to reknu ale ---kdybych nebyl debil a nechal si tu audinku 1,6 :? chtel bych videt to prase co ho melo prede mnou bych ho asi prizabil takhle se chovat k bmw
dafson

#16 Příspěvek od dafson »

Tak sem se byl podivat V tom servisu Kopal a docela v pohode mechanik celkem prijemnej a docela i ochotnej kdyby tu byl jeste nekdo kdo tam jezdi pisnete jake mate zkusenosti mam jeste mesic cas na rozmyslenou kam to dam ale todle je c.1
Odpovědět