Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna zámků + spínačky e34
-
- Klubové ID: 1612
Zajímalo by mně jestli je možné vyměnit spínací skříňku u e34 za jinou,hlavně co se týče imobilizéru.Jde o to že mám ke svojemu autu jen jeden klíček a nemám ani DO,tak že bych koupil všechny zámky,spínačku a DO z nějakýho vraku a prohodil...Jde jen o to všechno prohodit a nebo budu potřebovat ještě něco navíc?A nebo je to taková pakárna že se na to mám vykašlat?
Jo a ještě mně zajímá jestli je uplně jedno z čeho spínačka bude,nebo jestli musí být přímo z TDS...
Moje auto viz podpis...
Jo a ještě mně zajímá jestli je uplně jedno z čeho spínačka bude,nebo jestli musí být přímo z TDS...
Moje auto viz podpis...
-
No já právě myslel že takto by to mohlo vyjít levněji,řekl bych že dálka tam byla,akorát nemám ovládání...Jde vůbec nějak poznat jestli tam byla dálka nebo ne?Aniž bych musel rozebítat dveře nebo tak něco...
Kdyby tam dájka byla,stačilo by akorát přepojit ty krabyčky ne?
Kolik vůbec stojí udělat novej klíč v BMW?Já myslím že za to bych měl z nějakýho vraku všechny zámky se spínačkou s klíčema i s DO,pokud se pletu,opravte mně...
Kdyby tam dájka byla,stačilo by akorát přepojit ty krabyčky ne?
Kolik vůbec stojí udělat novej klíč v BMW?Já myslím že za to bych měl z nějakýho vraku všechny zámky se spínačkou s klíčema i s DO,pokud se pletu,opravte mně...
-
- Klubové ID: 321
ja mam u origo dalky (IR) u kombika prijimac na strope u ovladani sibru (takovy vystupek asi 1x3cm - vypada to jak tlacitko) a jednotku pod zadnim sedadlem na baterce.
chtel jsem koupit origo ovladac - ale 3500kc za to nedam.
starsi jsem nesehnat. jinak by mel jit jakykoliv ovladac nakodovat v aute.
postup je v navodu k vozidlu.
otviram spokojene klicem a alarm funguje, tak to neresim
petr
chtel jsem koupit origo ovladac - ale 3500kc za to nedam.
starsi jsem nesehnat. jinak by mel jit jakykoliv ovladac nakodovat v aute.
postup je v navodu k vozidlu.
otviram spokojene klicem a alarm funguje, tak to neresim

petr
-
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem ted kuchal 540 kde je origo alarm a mam i klic s ovladnim 
spinacka samotna vydelat jde a mam ji venku ... je to ale opruz a dela mi to kamarad (neni zlodej)
uz me to naucil tak snad dalsi auto udelam ...
mam tady na stole sbirku
http://ukazto.com/img/1114103,SP_A1329.jpg

spinacka samotna vydelat jde a mam ji venku ... je to ale opruz a dela mi to kamarad (neni zlodej)

mam tady na stole sbirku

http://ukazto.com/img/1114103,SP_A1329.jpg
-
- Kontaktovat uživatele:
a proc bys delal klic v bmw podle vinu za 2000 (a jakou mas jistotu ze uz zamky nekdo nemenil? nebo nemenil VIN
)
... kdyz si ho udelas na kazdem rohu za 200kc podle aktualniho co mas, jde jen o to ovladani + IR prijimac a jednotku alarmu a to vsechno mam takze si to muzes dat kam chces nebo ja treba do e32 750

... kdyz si ho udelas na kazdem rohu za 200kc podle aktualniho co mas, jde jen o to ovladani + IR prijimac a jednotku alarmu a to vsechno mam takze si to muzes dat kam chces nebo ja treba do e32 750

-
No právě jsem myslel že bych ti napsal jestli z tý 540ky není na prodej
...Ale s tím klíčem to právě tak jednoduchý není - protože je kódovanej a na každým rohu ti ho neudělaj,resp. udělaj,odemkneš s ním,nažhavíš s ním,ale nenastartuješ - proto u BMW za 1500Kč
,a právě proto přemýšlím nad výměnou všech zámků se spínačkou atd z jinýho auta,to vše bych i s klíčema měl možná levněji než ten jeden klíček u BMW...
Ale na mou otázku jestli jde jen tak vyměnit spínačka a auto pak nastartuje ještě nikdo neodpověděl...

Ale na mou otázku jestli jde jen tak vyměnit spínačka a auto pak nastartuje ještě nikdo neodpověděl...
Neviděl jsem schéma u E34,ale u většiny aut to bývá tak,že kolem spínačky je kroužek se dvěma,třema dráty.Přes který ten čip komunikuje s řídící jednotkou.A kod chipu v klíčku je spárovanej s ŘJ.Respektive ŘJ má naprogramovaný kod klíče.Kail píše:No právě jsem myslel že bych ti napsal jestli z tý 540ky není na prodej...Ale s tím klíčem to právě tak jednoduchý není - protože je kódovanej a na každým rohu ti ho neudělaj,resp. udělaj,odemkneš s ním,nažhavíš s ním,ale nenastartuješ - proto u BMW za 1500Kč
,a právě proto přemýšlím nad výměnou všech zámků se spínačkou atd z jinýho auta,to vše bych i s klíčema měl možná levněji než ten jeden klíček u BMW...
1)Takže bud budeš muset přehodit chip z klíče (nevím zda je rozebíratelný u VW to šlo,byla to taková kostička cca 5mm.) a zachovat původní ŘJ.
2)Nebo prohodit zámky a naprogramovat ŘJ na nový kod nového klíče
3)Další možností je výměna zámků včetně ŘJ z "vraku"
Ale opravdu nevím jestli je ten chip z klíče BMW vyndavatelný

-
- Kontaktovat uživatele:
kolem samotne vlozky zadny krouzek s draty neni, klic rozebrat jde
nevim o tom ze by ten kod byl nejak zabudovany v RJ ale on je spis v budicich, je tam ventir napsane neco jako CODE takze mozna odtud vyhodit ten svab dat si ho do svych + samovsechny zamky s vlozkou spinacky a jedem
dnes to nastuduju, mam tu budiky z 5er a ze 7er tak uvidime jak je to stavene
nevim o tom ze by ten kod byl nejak zabudovany v RJ ale on je spis v budicich, je tam ventir napsane neco jako CODE takze mozna odtud vyhodit ten svab dat si ho do svych + samovsechny zamky s vlozkou spinacky a jedem

U koncernu Audi,Seat,Skoda je RJ pro imo také v tachometru.Jen je mi divné čím je ten kod snímaný.To kde je umístěná není důležité,když zachová chip.Jinak to přendání toho chipu s klíčem by podle mě mělo být možné jen nevím v jaké části klíče to je.T613 píše:kolem samotne vlozky zadny krouzek s draty neni, klic rozebrat jde
Zasada a nedostatek tohohle vseho je, ze klic kopirovat nejde.. myslim tim v obycejnym zamecnictvi nebo jak se tomu rika. takze v uvahu prichazeji jen alternativy.. a at si rika kdo chce co chce, pro me je nejsnadnejsi zajit do bmw a tam si za 1400 nechat vyrobit jinej.. no a pokud nema nekdo skladacku a la Lego, mel by vin i klice souhlasit z vyroby..
-
- Kontaktovat uživatele:
tak uz jsem to prostudoval a rozebral ... budiky z e34 540i
napis CODE a byla pres to takova pojistka v podobe plastoveho krytu ktery jsem musel urvat (bylo to na to jakoze pripravene)
http://ukazto.com/img/1143612,SP_A1343.jpg
tady je to urvane
http://ukazto.com/img/1143617,SP_A1339.jpg
a tady svab venku
http://ukazto.com/img/1143622,SP_A1342.jpg
napis CODE a byla pres to takova pojistka v podobe plastoveho krytu ktery jsem musel urvat (bylo to na to jakoze pripravene)
http://ukazto.com/img/1143612,SP_A1343.jpg
tady je to urvane

http://ukazto.com/img/1143617,SP_A1339.jpg
a tady svab venku

http://ukazto.com/img/1143622,SP_A1342.jpg
-
Klíč ti v jajémkoli zámečnictví neudělají - já jsem ho nechal dělat,zámky odemknu v poho,nažhavím v pohodě,ale auto prostě nenastartuje
...Ale pokud je to spárovaný s ŘJ tak na to kašlu,to už jde o moc peněz a práce,nakonec se Martinéze varianta jeví jako nejlepší...Šlo mi spíš o to že nemám ani ovládání od dálky,tak že takhle by to bylo komplet a origo...