Tak dneska mám pěknýho nerva. Přišel jsem po delší době k autu a koukám louže pod nádrží. Předtím jsem bral do e34 plnou tzn 80l což jsem nikdy předtím neudělal nejvíc tam bylo tak 50l. Tak jsem si říkal,že to třeba bude nahoře těsnění v kufru tak jsme to odšroubovali a ani kapka. Ale stéká to po nějaké trubce,která jde kolem nádrže a teče to i teď když je tam už jen asi 50l. Hodím odkaz na foto. Zajímají mě vaše zkušenosti popřípadě jak urgentně řešit nebo raději netankovat tolik. Na tý zrezlý trubce se tvoří nějakej bílej rozsol co mě děsí...
http://www.ukazto.com/?img=1345245,DSC06446.jpg
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Help! Teče benzín
-
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
měl jsem podobnej problém. Musel jsem tankovat jenom max. 40 litrů jinak při jízdě v zatáčkách, kdy se auto nahíbalo tak benzín vytíkal. Při pohledu vzadu na spod auta jsem zjistil, že je zespodu mokrá od beneli. Vyjezdil jsem nádrž na minimum a kuchnul nádrž. Bylo to zteřelé těsnění od trobky, kterou teče benzín když se tankuje... Oprava cca 5h. (a to nejsem mechanik). A se vším všudy mě to vyšlo na 500Kč...
měl jsem podobnej problém. Musel jsem tankovat jenom max. 40 litrů jinak při jízdě v zatáčkách, kdy se auto nahíbalo tak benzín vytíkal. Při pohledu vzadu na spod auta jsem zjistil, že je zespodu mokrá od beneli. Vyjezdil jsem nádrž na minimum a kuchnul nádrž. Bylo to zteřelé těsnění od trobky, kterou teče benzín když se tankuje... Oprava cca 5h. (a to nejsem mechanik). A se vším všudy mě to vyšlo na 500Kč...