Vsechny vas zdravim, koupil jsem 523i z roku 97 a mam tento problem, kdyz zamknu centralem auto tak je vsechno zamcene, kdyz otevru otevrou se dvere ale kufr otevrit porad nejde a to ani ze vnitr (u otvirani haupny), jde otevrit jen tak ze vytahnu klic ze zapalovani a otevru ho manualne ... docela me to stve... dik za rady
Nevím jak je to u E39 ,ale já jsem měl absolutně stejnej problém u E38.Problém vlastně v ničem nebyl.Jen se to posralo tím,že jsem odemkl manualne a tá sinchronizace Zámek,Spínač,Hříděl byla rozhozena.Kufr se neotevřel a nebo se nedal zavřít?ted už si nepamatuju,ale vyřešil jsem to klíčkem.Nevím jestli jsem ten kufr opět zamkl nebo odemkl,ale musel jsem to udelat manuálně a né elektricky.Skus tuhle možnost a určitě bude tvuj problém vyřešen.Jinak motůrek předpokladám funguje.
tohle se mi taky stalo, a problém byl v tom že jsem jednou kufr zamknul klíčem a nechal jsem ho ve špatný poloze, takže otevirat šel jen na dálku ale růčo ani z auta ne..
Fazeey píše:tohle se mi taky stalo, a problém byl v tom že jsem jednou kufr zamknul klíčem a nechal jsem ho ve špatný poloze, takže otevirat šel jen na dálku ale růčo ani z auta ne..
Přesně to samé se stalo i mě a napadlo mě to jako možná příčina...
Dik za rady urcite zkusim ale myslim ze to asi nevyjde ... a to proste normal mam zavrit klicem aby se zamklo cely auto a pak zkusit otevrit jen dalkou ?