Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Viko kufru - nejde otevrit

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hlavi

#1 Příspěvek od Hlavi »

Vsechny vas zdravim, koupil jsem 523i z roku 97 a mam tento problem, kdyz zamknu centralem auto tak je vsechno zamcene, kdyz otevru otevrou se dvere ale kufr otevrit porad nejde a to ani ze vnitr (u otvirani haupny), jde otevrit jen tak ze vytahnu klic ze zapalovani a otevru ho manualne ... docela me to stve... dik za rady
Tomcat14

#2 Příspěvek od Tomcat14 »

Elektrická část zámku - taková černá krabička s hřídelí. V BMW stojí 1900,-. Výměna asi 5 minut svépomocí.
Hlavi

#3 Příspěvek od Hlavi »

myslis ze to bude ono ? ja sem premejslel o elektrice .... ja fakt ze kdyz se to snazim otevrit rukou tak jen cvaka a neotevre ...
dexter

#4 Příspěvek od dexter »

Nevím jak je to u E39 ,ale já jsem měl absolutně stejnej problém u E38.Problém vlastně v ničem nebyl.Jen se to posralo tím,že jsem odemkl manualne a tá sinchronizace Zámek,Spínač,Hříděl byla rozhozena.Kufr se neotevřel a nebo se nedal zavřít?ted už si nepamatuju,ale vyřešil jsem to klíčkem.Nevím jestli jsem ten kufr opět zamkl nebo odemkl,ale musel jsem to udelat manuálně a né elektricky.Skus tuhle možnost a určitě bude tvuj problém vyřešen.Jinak motůrek předpokladám funguje.
:roll:
Fazeey
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fazeey »

tohle se mi taky stalo, a problém byl v tom že jsem jednou kufr zamknul klíčem a nechal jsem ho ve špatný poloze, takže otevirat šel jen na dálku ale růčo ani z auta ne.. :D
Checker
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Checker »

Fazeey píše:tohle se mi taky stalo, a problém byl v tom že jsem jednou kufr zamknul klíčem a nechal jsem ho ve špatný poloze, takže otevirat šel jen na dálku ale růčo ani z auta ne.. :D

Přesně to samé se stalo i mě a napadlo mě to jako možná příčina...
Hlavi

#7 Příspěvek od Hlavi »

Dik za rady urcite zkusim ale myslim ze to asi nevyjde ... a to proste normal mam zavrit klicem aby se zamklo cely auto a pak zkusit otevrit jen dalkou ?
dexter

#8 Příspěvek od dexter »

vyjde to,neboj se,ale musíš skoušet tu kombinaci.Buď zamknout,nebo odemknout kličem.Já si to přesně nepamatuji.
:roll:
Hlavi

#9 Příspěvek od Hlavi »

tak bohuzel to nevyslo,vyzkousel jsem vsechny polohy ... ma jeste nekdo nejakej napad ?
Odpovědět