Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Sterace-cyklovac e-34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
tds

#21 Příspěvek od tds »

trošku to upravím nemělo by se čekat ale pouze tak na max.1 sec.na polohu cyklovače a vypnout. dále je to jak psal fugo
magic
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od magic »

Fugo píše:Ano cyklovač je programovatelný.

Postup.

Zapneš cyklovač a necháš ho setřít, vypneš cyklovač, za dobu kterou chceš (myslím že max je minuta) cyklovač znovu zapneš a potom již běží v tebou nastavenym intervalu.

ted mě ještě tak napadlo, když si ostříknu předni sklo, tak on to vždycky myslím 3x automaticky setře. vodu co jsem tam nacalak mě to střed na prevní stáhnuti, max na druhe, ale jak jede po třeti tak skáče na sucho, nebo tam něco ještě rozmázne, tím jak to dře. Nejde to nějak stopnout? nebo ostříknout a jednou setřít?
A s tím cyklovačem jestli to chápu dobře, dám páčku od odstřiku jednou nahoru, hned na to ji dam dolu, počkam dobu jak dlouho chci mezeru, a pak ji dam zase nahoru a on takhle pojede, dokud nedam páčku zase jinam.

Je tak?
Děkuji
magic
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od magic »

LIDI SADA!!! jsem z toho úplně odvázanej, auto mam rok, a tohle jsem nevěděl a aji mě to tam chybělo, stále mě auti překvapuje, takže je to přesně jak jsem psal a intervaly sedi.

Jinak s tim ostřikem jak to udělat aby cca 3x nestiral, víte?
Fugo

#24 Příspěvek od Fugo »

to asi nepujde
magic
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od magic »

hmm.. to je škoda.. tak to musim nějak vošefovat..
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

magicu, nepřitahuj tu páčku až na doraz k sobě, stačí ji jen lehce přitlačit, aby to ošplíchlo, pak ťukni z vrchu na páčku, setře jednou nebo podruhé, kolikrát chceš.
Jde o to, že když ji přitáhneš až na doraz k sobě, aktivuješ i stěrače, pokud ji jen lehce přitáhneš, pouze sklo ošplíchneš. Taky mě to vadilo, tak jsem prostudoval nutné podklady od BMW AG a funguje to :)
magic
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od magic »

Jawak píše:magicu, nepřitahuj tu páčku až na doraz k sobě, stačí ji jen lehce přitlačit, aby to ošplíchlo, pak ťukni z vrchu na páčku, setře jednou nebo podruhé, kolikrát chceš.
Jde o to, že když ji přitáhneš až na doraz k sobě, aktivuješ i stěrače, pokud ji jen lehce přitáhneš, pouze sklo ošplíchneš. Taky mě to vadilo, tak jsem prostudoval nutné podklady od BMW AG a funguje to :)

díky jsi zlato, za chvili jedu přezout, tak to zkusim, takže jenom trochu přitáhnout a podržet?? jsem unešen z těch BMW :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Nesmíš se dotknout kontaktu na druhém konci, vyzkoušej to, jen trošičku potáhni k sobě a pusť, chce to cit, funguje to tak aspoň u '96 e36
ajfel

#29 Příspěvek od ajfel »

pokud se to po tretim setreni rozmazne, tak bud malo strikas nebo to bude chtit vymenit sterace :) .. nove pak cmouhy nenechaji ... vetsinou ...

s tim cyklovacem to musim zkuset :)
magic
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od magic »

stěrače sou nove, aspoň teda gumy, tak možna to chce i cele raminka že osu vypružene.., zkoušel jsem to jemně, ale asi ne tolik :)
jinak jsem teď na heveru zjistil že mam asi uzavěrku difu :)
mike525
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od mike525 »

tds píše:trošku to upravím nemělo by se čekat ale pouze tak na max.1 sec.na polohu cyklovače a vypnout. dále je to jak psal fugo

To jsou mi veci... ja asi dycky cekal nez to setre, proto mi to nefungovalo.. uz jsem vysmaty jak to krasne funguje :D
Odpovědět