Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Sterace-cyklovac e-34
Fugo píše:Ano cyklovač je programovatelný.
Postup.
Zapneš cyklovač a necháš ho setřít, vypneš cyklovač, za dobu kterou chceš (myslím že max je minuta) cyklovač znovu zapneš a potom již běží v tebou nastavenym intervalu.
ted mě ještě tak napadlo, když si ostříknu předni sklo, tak on to vždycky myslím 3x automaticky setře. vodu co jsem tam nacalak mě to střed na prevní stáhnuti, max na druhe, ale jak jede po třeti tak skáče na sucho, nebo tam něco ještě rozmázne, tím jak to dře. Nejde to nějak stopnout? nebo ostříknout a jednou setřít?
A s tím cyklovačem jestli to chápu dobře, dám páčku od odstřiku jednou nahoru, hned na to ji dam dolu, počkam dobu jak dlouho chci mezeru, a pak ji dam zase nahoru a on takhle pojede, dokud nedam páčku zase jinam.
Je tak?
Děkuji
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
magicu, nepřitahuj tu páčku až na doraz k sobě, stačí ji jen lehce přitlačit, aby to ošplíchlo, pak ťukni z vrchu na páčku, setře jednou nebo podruhé, kolikrát chceš.
Jde o to, že když ji přitáhneš až na doraz k sobě, aktivuješ i stěrače, pokud ji jen lehce přitáhneš, pouze sklo ošplíchneš. Taky mě to vadilo, tak jsem prostudoval nutné podklady od BMW AG a funguje to
Jde o to, že když ji přitáhneš až na doraz k sobě, aktivuješ i stěrače, pokud ji jen lehce přitáhneš, pouze sklo ošplíchneš. Taky mě to vadilo, tak jsem prostudoval nutné podklady od BMW AG a funguje to

Jawak píše:magicu, nepřitahuj tu páčku až na doraz k sobě, stačí ji jen lehce přitlačit, aby to ošplíchlo, pak ťukni z vrchu na páčku, setře jednou nebo podruhé, kolikrát chceš.
díky jsi zlato, za chvili jedu přezout, tak to zkusim, takže jenom trochu přitáhnout a podržet?? jsem unešen z těch BMW