Pod podlahou je palivovy filter ja mam namysli filter hrubej necistoty ktory je pred cerpadlom. A ktomu cerpadlu- dostanem sa knemu s pod auta alebo musim vybrat sedacky?
hrubý filtr je přímo na čerpadle..
odděláš zadní sedadlo,je jen nacvaklé,po ním je plechový kryt na tři šrouby a pak povolíš velkou matici,která drží víko nádrže,které je zárovenˇ plovák a čerpadlo je nacvaklé v držáku na dně nádrže...
Aky mam problem? No mam taky pocit ze mam zasvineny filter na cerpadle pretoze mi zacalo naprd startovat a mam taky pocit ze slabo tlaci benzin mam aj o polovicu mensi vykon. Ked auto stoji 3 dni startujem ho aj 6x ked len 1den tak sa mi ho podari na 2x nastartovat ma male otacky a ako pom uz povedal aj slaby vykon. Sviecky som vymenil, palivovy filter a vzduchovy tiez a este mi ostava posledna moznost pozriet ten na cerpadle. Cerpadlo by malo byt v poho lebo vrci. Tak neviem cez vykend sa na to pozriem ale diky moc za radu
Nevím kolik km máš najeto,ale je možné,že čerpadlo jede ale nedává potřebný tlak.Znám případ,že bylo startování problematické jak u tebe a potom jednou na cestě konec a auto stálo.Nech si změřit zda dává správný tlak.
Nemáš špinavý filtr hrubých nečistot, ten sna ani úplně ucpat nejde, pokud není do nádrže díra, ale přidřené palivové čerpadlo, stejné problémy jsem měl i já, auto dokonce ujelo jen cca 5 km a potom zůstalo stát a musely vychladnout. Tlak na liště lze změrit i tlakoměrem na pneu, ale tlakoměr bude naplněn benzinem, takže hrozí jeho zničení. Honza
No tak to by ses divil že sítko u čerpadla nejde ucpat.
Sám jsem tady ten problém řešil na mé bývalé 523i , kdy auto z ničeho nic zacukalo a přestalo jet.
Měl jsem totálně špinavé sítko před čerpadlem , nevím co tam kdo předemnou lil, ale vyčistilo se to, vyfoukalo a jelo to