zdravim, hladal som v predoslych prispevkoch, ale vsade sa riesila cestina, ze ju treba nahrat cez PC. anglictina by vsak mohla byt z fabriky, nevieto ako prepnut?
vdaka
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 zmena jazyka na anglictinu
-
Už sa to tu podrobne riešilo. Nenapísal si aký máš v aute BC. Airbone našiel kdesi toto: http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... highlight= , je tam podrobný návod na využitie mnohých ďalších funkcií BC, snáď Ti to pomôže 

to som uz pozeral, o jazyku tam neni nic...
mam, vlastne ani neviem, je to 2.5 d rv 2000 touring, ale mam displej aj na pristrojovke aj spolocny s radiom... tam sa da prepinat ci ovladam z neho radi, bc, alebo ine funkcie
alebo uplne by mi stacil manual k bc v anglictine... googlil som, ale nepodari;o sa mi to

alebo uplne by mi stacil manual k bc v anglictine... googlil som, ale nepodari;o sa mi to
-
No ja si myslím, že zmena jazyka by sa mala dať urobiť v menu 10 vyššie popísaných funkcií palub. počítača. Ja som to na mojom aute ešte nerobil, pretože mi angličtinu nastavili zdarma pri servis. prehliadke v BMW, ale som presvedčený, že aj takto by to malo ísť. Mimochodom, podľa toho čo popisuješ by si tam mal mať taký istý BC ako mám ja. Treba iba skúšať...alexmol píše:to som uz pozeral, o jazyku tam neni nic...mam, vlastne ani neviem, je to 2.5 d rv 2000 touring, ale mam displej aj na pristrojovke aj spolocny s radiom... tam sa da prepinat ci ovladam z neho radi, bc, alebo ine funkcie

-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Podívej se na http://sweb.cz/vs31/Test_palubniho_pristroje_CZ.docalexmol píše:to som uz pozeral, o jazyku tam neni nic... .. googlil som, ale nepodarilo sa mi to
Odblokuj si přístup do dalších podmenu a tady,v 10, si zvolíš zemi = řeč
10.0 – Země/řeč
- 0 – Německo, 1 – Velká Británie, 2 – USA, 3 – Itálie, 4 – Španělsko, 5 – Japonsko, 6 – Francie, 7 – Kanada,8 – Austrálie
Kdyby to nešlo, tak SZ nebo ICQ