Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 TDS Vymena Termostatu
to jsi ji nejdřív neodpustil tu kapalinu?jo musí se to nechat odvzdušnit.nalít chladící kapalinu nechat otevřené víčko vyrovnávací nádřžky a nechat vrkat až se to úplně neohřeje (se zapnutým topením).až bude na půlce tak vytočit motor tak na 2-3tis a čekat a bude přepadem z chladiče tryskat do vyrovnávací nádržky chlad.kap. zavřít utáhnout,zabouchnout haubnu a je hotovo. 

Ahoj, diky za radu budu se tim ridit. Vcera mi rikal jeden mechaniktds píše:to jsi ji nejdřív neodpustil tu kapalinu?jo musí se to nechat odvzdušnit.nalít chladící kapalinu nechat otevřené víčko vyrovnávací nádřžky a nechat vrkat až se to úplně neohřeje (se zapnutým topením).až bude na půlce tak vytočit motor tak na 2-3tis a čekat a bude přepadem z chladiče tryskat do vyrovnávací nádržky chlad.kap. zavřít utáhnout,zabouchnout haubnu a je hotovo.
co opravuje auta, ze by tam pry mel byt na hadici ovzdusnoci
sroub....
Ale vzhledem k tomu co pises, tak tam ani zadny neni...
a když by ti to nešlo, tak se může stát, že máš tu odvzdušňovací hadici z horní části chladiče do expanzky ucpanou. pak to nejde odvzdušnit. jednou jsem se s tím dost dlouho ... a nakonec to bylo tím, pak to bylo během chvilky v cajku.... ještě k termostatu, dírkou nahoru! ( jestli víš, tak si to neber nijak osobně
)

no třeba já sehnal termostat nový teď nevím výrobce je z Mjauto a na moje vozidlo 318TDS a s přesným stupněm 88°C jak má být.Když jsem vyndal starej samo byla v něm dírka s kuličkou na odvzdušnění, ale tento ji neměl.Normálně jsem to vyměnil odvzdušnil přesně jak se má, ručička je přesně v půlce neklesá topení topí, hadičkou teče do expanzky, čili jsem z toho jelen jak se to odvzdušnilo 

Slid píše:no třeba já sehnal termostat nový teď nevím výrobce je z Mjauto a na moje vozidlo 318TDS a s přesným stupněm 88°C jak má být.Když jsem vyndal starej samo byla v něm dírka s kuličkou na odvzdušnění, ale tento ji neměl.Normálně jsem to vyměnil odvzdušnil přesně jak se má, ručička je přesně v půlce neklesá topení topí, hadičkou teče do expanzky, čili jsem z toho jelen jak se to odvzdušnilo
Ja kupoval termostat Wahler za 500,- protoze origo v BMW stal 1.000,-
Udelal jsem to presne jak rikal TDS, a vsechno v pohode.
Dolil jsem tam dokonce origo smes BMW za 118,-kc 1.5l
Ten termostat mel malinkou kulicku, rikal jsem si na co to je?
Ale sla smerem nahoru, ono to ani jinak nejde, protoze ten plast
co drzi termostat ma v sobe takovy zobacky, kam se zasune ta kulicka

Jinak ale kdyz jsem se koukal na ten origo termostat, tak je opravdu kvalitni....Co se tyce spracovani...je lepsi nez ten Wahler uz na prvni pohled a je na nem napsano BMW a Behr-Thomson made in germany