Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nová E60

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
DenyKr

#61 Příspěvek od DenyKr »

M3maniac píše:Že se tu vůbec bavíš s blbečkana co nemaj ani na dovolenou a jezdí v bmw od rodičů :wink: zamysli se nad sebou :wink:

P.S máš pravdu můj synek bude za chvíli v pubertě :D

asi od něj lecos chytáš.. :wink: já se nechci hádat,ani soutěžit "mé utíčko je lepší,než tvé"..myslím,že pokud se tady vážně nechceme chovat,jako banda pubertálních blbečků,nemá smysl pokračovat v této hádce..nic-méně možná to tak nemyslíte,ale je docela zřetelné,že držíte spolu a snažíte se ostatní strapňovat...nejsem proti názorům,či normální debatě..jen v průběhu debaty mi vadilo,že se mluvilo jen o motoru,jen o objemu,který stejně neovlivním..o tom,že mám výhodnou nabídku-nikdo z vás tu nabídku neviděl,tudíž nemůže soudit,jak jsou pro mě ty ostatní výhodné,či ne...a naposled-s tou dovolenou jsem to vážně nepochopil..nemám práci,kde je potřeba mít levné auto pro nalákání zákazníků..mám práci,kde bych chtěl svou pozici potvrdit prestižním autem-a tím by byla právě ta 5..na dovolenou je přece-jen levnější a výhodnější brát levnější škodovku,navíc ve čtyřkolce.. :wink:
milonovo

#62 Příspěvek od milonovo »

:lol: Za sebe bych rád řekl,že ty druhý 2 blbce neznám a nemám s nima nic společnýho :lol: A nemám ve zvyku se na netu chovat jinak než normálně.Chápu že si musel prolézt spoustu řití,než si se domanažeroval k e60,ale nejvyšší pan manager ještě asi nejsi.Je mi upřímě jedno co si o mě myslíš.Užij si svou nejlepší prověřenou nabídku a přístě si namaž řiť a zeptej se podřízenejch,věřím že to bude bez chybičky! :lol:
DenyKr

#63 Příspěvek od DenyKr »

M3maniac píše:
DenyKr píše:
M3maniac píše:něco duchaplného jako toto? :D

já bych s tou 5 nejezdil na dovolené-to má být prestižní auto...

tys asi nebyl na dovolené viď?..já chci tu 5 používat k obchodím záležitostem..je to manažerský vůz,já jse manažer..když jsem si kupoval E36,teprve jsem začínal,teď jsem si vybudoval jisté místo ve vyšší pozici,kdy si můžu tuto 5 ovolit..čili 5 by byla pro obchodní účely,octavia 4x4 pro dovolenou...na dovolené se auto špiní,ničí nejen solí a pískem,opotřebuje se,oťuká se,riziko kráděže,či poškození..atd,atd...už chápeš,proč né 5 na dovolenou,proč zrovna 5 a na co 5?..

Mám takovej pocit,že ti ta kravata vlezla do hlavy :D

to jsou jen ambice..pouhé ambice..já se umím normálně přátelsky bavit..nic-méně když na mě bezdůvodně útočíš a promiň opravdu se v té hádce chováš,jak puberťák,chtějící "pomstu",nemůžu jinak,než se bránit formální formou věci samé..já nerad slangovou češtinu.. :wink:
DenyKr

#64 Příspěvek od DenyKr »

milonovo píše::lol: Za sebe bych rád řekl,že ty druhý 2 blbce neznám a nemám s nima nic společnýho :lol: A nemám ve zvyku se na netu chovat jinak než normálně.Chápu že si musel prolézt spoustu řití,než si se domanažeroval k e60,ale nejvyšší pan manager ještě asi nejsi.Je mi upřímě jedno co si o mě myslíš.Užij si svou nejlepší prověřenou nabídku a přístě si namaž řiť a zeptej se podřízenejch,věřím že to bude bez chybičky! :lol:

docela dobře to znáš..že by zkušenosti?..já víím,že je pro tebe hrozná představa být úspěšným a to,že by někdo mohl mít lepší auto,než ty a vím,že když neříkám kurva,pičo,na což jsi ty očividně zvyklí,přijdu ti,jako vlezdoprdelka,ale já jsem slušný občan,s dobrou kariérou a to,že tobě se nepovedlo dostat se na alespoň průměrnou úroveň,abys jednal,jako člověk hodný věku vyššímu,než 15 let,za to já nemůžu-to si stěžuj svým rodičům a né mě..
DenyKr

#65 Příspěvek od DenyKr »

milonovo píše::lol: Za sebe bych rád řekl,že ty druhý 2 blbce neznám a nemám s nima nic společnýho :lol: A nemám ve zvyku se na netu chovat jinak než normálně.Chápu že si musel prolézt spoustu řití,než si se domanažeroval k e60,ale nejvyšší pan manager ještě asi nejsi.Je mi upřímě jedno co si o mě myslíš.Užij si svou nejlepší prověřenou nabídku a přístě si namaž řiť a zeptej se podřízenejch,věřím že to bude bez chybičky! :lol:

jo a ještě něco..zatím dle svých reakcí a nedostatku argumentů se tady chováš,jako největší blbeček ty,ne ti 2 druzí..
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

DenyKr píše:
M3maniac píše:
DenyKr píše:[quote="M3maniac"]něco duchaplného jako toto? :D

tys asi nebyl na dovolené viď?..já chci tu 5 používat k obchodím záležitostem..je to manažerský vůz,já jse manažer..když jsem si kupoval E36,teprve jsem začínal,teď jsem si vybudoval jisté místo ve vyšší pozici,kdy si můžu tuto 5 ovolit..čili 5 by byla pro obchodní účely,octavia 4x4 pro dovolenou...na dovolené se auto špiní,ničí nejen solí a pískem,opotřebuje se,oťuká se,riziko kráděže,či poškození..atd,atd...už chápeš,proč né 5 na dovolenou,proč zrovna 5 a na co 5?..

to jsou jen ambice..pouhé ambice..já se umím normálně přátelsky bavit..nic-méně když na mě bezdůvodně útočíš a promiň opravdu se v té hádce chováš,jak puberťák,chtějící "pomstu",nemůžu jinak,než se bránit formální formou věci samé..já nerad slangovou češtinu.. :wink:[/quote]

Já útočím? Tak si přečti 3 mé přízpěvky na 1.straně :wink: jen rady a mé názory jakožto člověka ,který má s tímto autem osobní zkušenost. Do vosího hnízda si píchl Ty :wink: Tvým chytrým a vševědoucím výrokem " to není pravda...jinak bych se neptal " :wink:
milonovo

#67 Příspěvek od milonovo »

Děkuji,mám se dobře :D a to s těma blbcema byla ironie,ale to si jistě pochopil...
DenyKr

#68 Příspěvek od DenyKr »

M3maniac píše:
DenyKr píše:
M3maniac píše:[quote="DenyKr"][quote="M3maniac"]něco duchaplného jako toto? :D

to jsou jen ambice..pouhé ambice..já se umím normálně přátelsky bavit..nic-méně když na mě bezdůvodně útočíš a promiň opravdu se v té hádce chováš,jak puberťák,chtějící "pomstu",nemůžu jinak,než se bránit formální formou věci samé..já nerad slangovou češtinu.. :wink:[/quote]

Já útočím? Tak si přečti 3 mé přízpěvky na 1.straně :wink: jen rady a mé názory jakožto člověka ,který má s tímto autem osobní zkušenost. Do vosího hnízda si píchl Ty :wink: Tvým chytrým a vševědoucím výrokem " to není pravda...jinak bych se neptal " :wink:[/quote]
jo tak toto tě pobouřilo?..ale já to nemyslel zle způsobem,že mě nezajímá,co o tom autě píšeš..já to myslel všeobecně..všeobecně to platí z 50% tak,jak jsi to napsal ty a na 50%,jak jsem to napsal já...jinak samozřejmě poznatky ohledně auta(a né motoru :lol: ) rád vyzlechnu.. :wink:
DenyKr

#69 Příspěvek od DenyKr »

milonovo píše:Děkuji,mám se dobře :D

máš-li se dobře,nedávej tolik najevo svou závist.. :wink:
DenyKr

#70 Příspěvek od DenyKr »

DenyKr píše:
M3maniac píše:
DenyKr píše:[quote="M3maniac"][quote="DenyKr"][quote="M3maniac"]něco duchaplného jako toto? :D

Já útočím? Tak si přečti 3 mé přízpěvky na 1.straně :wink: jen rady a mé názory jakožto člověka ,který má s tímto autem osobní zkušenost. Do vosího hnízda si píchl Ty :wink: Tvým chytrým a vševědoucím výrokem " to není pravda...jinak bych se neptal " :wink:[/quote]
jo tak toto tě pobouřilo?..ale já to nemyslel zle způsobem,že mě nezajímá,co o tom autě píšeš..já to myslel všeobecně..všeobecně to platí z 50% tak,jak jsi to napsal ty a na 50%,jak jsem to napsal já...jinak samozřejmě poznatky ohledně auta(a né motoru :lol: ) rád vyzlechnu.. :wink:[/quote]
to 50/50 i to,na co jsem tenkrát reagoval bylo stav,vs. kilometry.. :wink:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#71 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

DenyKr píše:docela dobře to znáš..že by zkušenosti?..já víím,že je pro tebe hrozná představa být úspěšným a to,že by někdo mohl mít lepší auto,než ty a vím,že když neříkám kurva,pičo,na což jsi ty očividně zvyklí,přijdu ti,jako vlezdoprdelka,ale já jsem slušný občan,s dobrou kariérou a to,že tobě se nepovedlo dostat se na alespoň průměrnou úroveň,abys jednal,jako člověk hodný věku vyššímu,než 15 let,za to já nemůžu-to si stěžuj svým rodičům a né mě..
Já zase ty sprostý slova, co píšeš nahoře používám, ale zase na rozdíl od tebe vím, kde se píše jaký "i", "y".
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
milonovo

#72 Příspěvek od milonovo »

DenyKr píše:
milonovo píše:Děkuji,mám se dobře :D

máš-li se dobře,nedávej tolik najevo svou závist.. :wink:

Ale to že mám někoho za blbce,přece nemusí nutně bejt závist...Já tímhle naštěstí netrpím.Úspěšná je spousta lidí,ale někteří to zkrátka neunesou.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#73 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Bohužel zase nemáš pravdu....vždy u auta platí,že záleží na jeho skutečném tech.stavu né na roku výroby a počtu ujetých kilometrů :wink: takže se s těmy 50% pravdy nemohu být spokojený :wink: v tomto případě jsem měl pravdu na 100% a ty jsi napsal suverénně to není pravda...mě to nepobouřilo ,jen nemám rád suverénní lidi,kteří si myslí,že umí dobře péct rohlíky,sjednávat stavební spoření či životní pojistku a ještě k tomu perfektně znají problematiku ojetin :wink:
DenyKr

#74 Příspěvek od DenyKr »

Vlasta píše:
DenyKr píše:docela dobře to znáš..že by zkušenosti?..já víím,že je pro tebe hrozná představa být úspěšným a to,že by někdo mohl mít lepší auto,než ty a vím,že když neříkám kurva,pičo,na což jsi ty očividně zvyklí,přijdu ti,jako vlezdoprdelka,ale já jsem slušný občan,s dobrou kariérou a to,že tobě se nepovedlo dostat se na alespoň průměrnou úroveň,abys jednal,jako člověk hodný věku vyššímu,než 15 let,za to já nemůžu-to si stěžuj svým rodičům a né mě..
Já zase ty sprostý slova, co píšeš nahoře používám, ale zase na rozdíl od tebe vím, kde se píše jaký "i", "y".

tak tím,co jsi napsal jsi udělal krok,který nemá cenu ani komentovat :lol: opravdu jen ti NEJVĚTŠÍ zoufalci si vyberou z celého textu 1 jediný překlep a použijou ho proti druhé osobě..chceš-li dále přispívat do debaty,piš raději něco,co za to stojí..protože tímto ses opravdu strapnil a to pořádně.. :lol: :wink:
535d

#75 Příspěvek od 535d »

když to tady čtu tak se musím jen a jen smát :lol: :lol: :lol: :lol: DENYKR ty jsi kup co chceš a co ti kdo nadělí ale jako manažer jsi máš koupit BMW7 !! ale skákat tady od bmw 5 do bmw 1 asi není moc manažerský a až budeš vědět jaký to auto vlastně chceš tak nám dej vědět a zatím ta debata je tady uplně o hovně! každý je tu tak akurát "blbeček a vyliž prdel" :twisted:
DenyKr

#76 Příspěvek od DenyKr »

M3maniac píše:Bohužel zase nemáš pravdu....vždy u auta platí,že záleží na jeho skutečném tech.stavu né na roku výroby a počtu ujetých kilometrů :wink: takže se s těmy 50% pravdy nemohu být spokojený :wink: v tomto případě jsem měl pravdu na 100% a ty jsi napsal suverénně to není pravda...mě to nepobouřilo ,jen nemám rád suverénní lidi,kteří si myslí,že umí dobře péct rohlíky,sjednávat stavební spoření či životní pojistku a ještě k tomu perfektně znají problematiku ojetin :wink:

já jsem strojař=ano,máš pravdu..většinou to tak je..přesněji-vždy to tak je..ale počet ujetých kiolometrů motor poznamená,ať s ním jedeš třeba v rukavičkách..tření atd,atd.. opotřebuje motor..třeba málo,ale opotřebuje..to vím vyjímečně zase já.. :) :wink:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#77 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

DenyKr píše:
Vlasta píše:

tak tím,co jsi napsal jsi udělal krok,který nemá cenu ani komentovat :lol: opravdu jen ti NEJVĚTŠÍ zoufalci si vyberou z celého textu 1 jediný překlep a použijou ho proti druhé osobě..chceš-li dále přispívat do debaty,piš raději něco,co za to stojí..protože tímto ses opravdu strapnil a to pořádně.. :lol: :wink:
Můžu ti jich ve tvejch příspěvcích najít víc, pokud o to stojíš. Překlep beru, to se může stát, když píšeš rychle, ale ypsilon a i není na klávesnici vedle sebe, takže se jedná o neznalost gramatiky a ne o překlep. Ty se tady vytahuješ, že nepoužíváš slangový výrazy, ale pravopis nic, co?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#78 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

DenyKr píše:
M3maniac píše:Bohužel zase nemáš pravdu....vždy u auta platí,že záleží na jeho skutečném tech.stavu né na roku výroby a počtu ujetých kilometrů :wink: takže se s těmy 50% pravdy nemohu být spokojený :wink: v tomto případě jsem měl pravdu na 100% a ty jsi napsal suverénně to není pravda...mě to nepobouřilo ,jen nemám rád suverénní lidi,kteří si myslí,že umí dobře péct rohlíky,sjednávat stavební spoření či životní pojistku a ještě k tomu perfektně znají problematiku ojetin :wink:

já jsem strojař=ano,máš pravdu..většinou to tak je..přesněji-vždy to tak je..ale počet ujetých kiolometrů motor poznamená,ať s ním jedeš třeba v rukavičkách..tření atd,atd.. opotřebuje motor..třeba málo,ale opotřebuje..to vím vyjímečně zase já.. :) :wink:

ale já jsem nikde nenapsal,že se používaná věc neopotřebovává :wink: jen jsem ti chtěl naznačit že 10let staré auto může být v lepším stavu než 2roky staré auto a tímto bych to ukončil....
DenyKr

#79 Příspěvek od DenyKr »

535d píše:když to tady čtu tak se musím jen a jen smát :lol: :lol: :lol: :lol: DENYKR ty jsi kup co chceš a co ti kdo nadělí ale jako manažer jsi máš koupit BMW7 !! ale skákat tady od bmw 5 do bmw 1 asi není moc manažerský a až budeš vědět jaký to auto vlastně chceš tak nám dej vědět a zatím ta debata je tady uplně o hovně! každý je tu tak akurát "blbeček a vyliž prdel" :twisted:

7 bych nechtěl,ani bych na ni neměl-to je ten problém..já mám na tu ojetou 5,nebo na novou 1 ve střední výbavě..a více nemám,čili nesehnal-li bych podobně výhodnou nabídku,,podobně vybaveného vozu,sáhl bych po jediné možné variantě=1.. :? ..měl bych na 5 z bazaru v základu z běžných nabídek bazarů..ale zase kvůli prestige si nebudu omezovat komfort a jak říkám-nezbylo by mi,než si koupit 1...vím,že je to rozdíl,nic-méně cenový rozdíl mé situace je minimální.. :wink: jinak-souhlasím s tebou ohledně této debaty...své sympatie jsme si už sdělili,také bych to rád ukončil.. :wink:
DenyKr

#80 Příspěvek od DenyKr »

M3maniac píše:
DenyKr píše:

ale já jsem nikde nenapsal,že se používaná věc neopotřebovává :wink: jen jsem ti chtěl naznačit že 10let staré auto může být v lepším stavu než 2roky staré auto a tímto bych to ukončil....

jó..tak ale to jsme se nepochopili..to je jasné,že záleží na chování k autu a jeho následovném stavu..má poměrně stará e36 je jako nová,protože o ni pečuju a jsem "jemný".. :) .v porovnání s novými auty,se kterými jezdí,jak hovada......... :wink:
Odpovědět