M3maniac píše:Že se tu vůbec bavíš s blbečkana co nemaj ani na dovolenou a jezdí v bmw od rodičůzamysli se nad sebou
P.S máš pravdu můj synek bude za chvíli v pubertě
asi od něj lecos chytáš..

M3maniac píše:Že se tu vůbec bavíš s blbečkana co nemaj ani na dovolenou a jezdí v bmw od rodičůzamysli se nad sebou
P.S máš pravdu můj synek bude za chvíli v pubertě
M3maniac píše:DenyKr píše:M3maniac píše:něco duchaplného jako toto?![]()
já bych s tou 5 nejezdil na dovolené-to má být prestižní auto...
tys asi nebyl na dovolené viď?..já chci tu 5 používat k obchodím záležitostem..je to manažerský vůz,já jse manažer..když jsem si kupoval E36,teprve jsem začínal,teď jsem si vybudoval jisté místo ve vyšší pozici,kdy si můžu tuto 5 ovolit..čili 5 by byla pro obchodní účely,octavia 4x4 pro dovolenou...na dovolené se auto špiní,ničí nejen solí a pískem,opotřebuje se,oťuká se,riziko kráděže,či poškození..atd,atd...už chápeš,proč né 5 na dovolenou,proč zrovna 5 a na co 5?..
Mám takovej pocit,že ti ta kravata vlezla do hlavy
milonovo píše::lol: Za sebe bych rád řekl,že ty druhý 2 blbce neznám a nemám s nima nic společnýhoA nemám ve zvyku se na netu chovat jinak než normálně.Chápu že si musel prolézt spoustu řití,než si se domanažeroval k e60,ale nejvyšší pan manager ještě asi nejsi.Je mi upřímě jedno co si o mě myslíš.Užij si svou nejlepší prověřenou nabídku a přístě si namaž řiť a zeptej se podřízenejch,věřím že to bude bez chybičky!
milonovo píše::lol: Za sebe bych rád řekl,že ty druhý 2 blbce neznám a nemám s nima nic společnýhoA nemám ve zvyku se na netu chovat jinak než normálně.Chápu že si musel prolézt spoustu řití,než si se domanažeroval k e60,ale nejvyšší pan manager ještě asi nejsi.Je mi upřímě jedno co si o mě myslíš.Užij si svou nejlepší prověřenou nabídku a přístě si namaž řiť a zeptej se podřízenejch,věřím že to bude bez chybičky!
DenyKr píše:M3maniac píše:DenyKr píše:[quote="M3maniac"]něco duchaplného jako toto?![]()
tys asi nebyl na dovolené viď?..já chci tu 5 používat k obchodím záležitostem..je to manažerský vůz,já jse manažer..když jsem si kupoval E36,teprve jsem začínal,teď jsem si vybudoval jisté místo ve vyšší pozici,kdy si můžu tuto 5 ovolit..čili 5 by byla pro obchodní účely,octavia 4x4 pro dovolenou...na dovolené se auto špiní,ničí nejen solí a pískem,opotřebuje se,oťuká se,riziko kráděže,či poškození..atd,atd...už chápeš,proč né 5 na dovolenou,proč zrovna 5 a na co 5?..
M3maniac píše:DenyKr píše:M3maniac píše:[quote="DenyKr"][quote="M3maniac"]něco duchaplného jako toto?![]()
DenyKr píše:M3maniac píše:DenyKr píše:[quote="M3maniac"][quote="DenyKr"][quote="M3maniac"]něco duchaplného jako toto?![]()
Já zase ty sprostý slova, co píšeš nahoře používám, ale zase na rozdíl od tebe vím, kde se píše jaký "i", "y".DenyKr píše:docela dobře to znáš..že by zkušenosti?..já víím,že je pro tebe hrozná představa být úspěšným a to,že by někdo mohl mít lepší auto,než ty a vím,že když neříkám kurva,pičo,na což jsi ty očividně zvyklí,přijdu ti,jako vlezdoprdelka,ale já jsem slušný občan,s dobrou kariérou a to,že tobě se nepovedlo dostat se na alespoň průměrnou úroveň,abys jednal,jako člověk hodný věku vyššímu,než 15 let,za to já nemůžu-to si stěžuj svým rodičům a né mě..
Vlasta píše:Já zase ty sprostý slova, co píšeš nahoře používám, ale zase na rozdíl od tebe vím, kde se píše jaký "i", "y".DenyKr píše:docela dobře to znáš..že by zkušenosti?..já víím,že je pro tebe hrozná představa být úspěšným a to,že by někdo mohl mít lepší auto,než ty a vím,že když neříkám kurva,pičo,na což jsi ty očividně zvyklí,přijdu ti,jako vlezdoprdelka,ale já jsem slušný občan,s dobrou kariérou a to,že tobě se nepovedlo dostat se na alespoň průměrnou úroveň,abys jednal,jako člověk hodný věku vyššímu,než 15 let,za to já nemůžu-to si stěžuj svým rodičům a né mě..
M3maniac píše:Bohužel zase nemáš pravdu....vždy u auta platí,že záleží na jeho skutečném tech.stavu né na roku výroby a počtu ujetých kilometrůtakže se s těmy 50% pravdy nemohu být spokojený
v tomto případě jsem měl pravdu na 100% a ty jsi napsal suverénně to není pravda...mě to nepobouřilo ,jen nemám rád suverénní lidi,kteří si myslí,že umí dobře péct rohlíky,sjednávat stavební spoření či životní pojistku a ještě k tomu perfektně znají problematiku ojetin
Můžu ti jich ve tvejch příspěvcích najít víc, pokud o to stojíš. Překlep beru, to se může stát, když píšeš rychle, ale ypsilon a i není na klávesnici vedle sebe, takže se jedná o neznalost gramatiky a ne o překlep. Ty se tady vytahuješ, že nepoužíváš slangový výrazy, ale pravopis nic, co?DenyKr píše:Vlasta píše:Já zase ty sprostý slova, co píšeš nahoře používám, ale zase na rozdíl od tebe vím, kde se píše jaký "i", "y".DenyKr píše:docela dobře to znáš..že by zkušenosti?..já víím,že je pro tebe hrozná představa být úspěšným a to,že by někdo mohl mít lepší auto,než ty a vím,že když neříkám kurva,pičo,na což jsi ty očividně zvyklí,přijdu ti,jako vlezdoprdelka,ale já jsem slušný občan,s dobrou kariérou a to,že tobě se nepovedlo dostat se na alespoň průměrnou úroveň,abys jednal,jako člověk hodný věku vyššímu,než 15 let,za to já nemůžu-to si stěžuj svým rodičům a né mě..
tak tím,co jsi napsal jsi udělal krok,který nemá cenu ani komentovatopravdu jen ti NEJVĚTŠÍ zoufalci si vyberou z celého textu 1 jediný překlep a použijou ho proti druhé osobě..chceš-li dále přispívat do debaty,piš raději něco,co za to stojí..protože tímto ses opravdu strapnil a to pořádně..
![]()
DenyKr píše:M3maniac píše:Bohužel zase nemáš pravdu....vždy u auta platí,že záleží na jeho skutečném tech.stavu né na roku výroby a počtu ujetých kilometrůtakže se s těmy 50% pravdy nemohu být spokojený
v tomto případě jsem měl pravdu na 100% a ty jsi napsal suverénně to není pravda...mě to nepobouřilo ,jen nemám rád suverénní lidi,kteří si myslí,že umí dobře péct rohlíky,sjednávat stavební spoření či životní pojistku a ještě k tomu perfektně znají problematiku ojetin
já jsem strojař=ano,máš pravdu..většinou to tak je..přesněji-vždy to tak je..ale počet ujetých kiolometrů motor poznamená,ať s ním jedeš třeba v rukavičkách..tření atd,atd.. opotřebuje motor..třeba málo,ale opotřebuje..to vím vyjímečně zase já..![]()
535d píše:když to tady čtu tak se musím jen a jen smát![]()
![]()
![]()
DENYKR ty jsi kup co chceš a co ti kdo nadělí ale jako manažer jsi máš koupit BMW7 !! ale skákat tady od bmw 5 do bmw 1 asi není moc manažerský a až budeš vědět jaký to auto vlastně chceš tak nám dej vědět a zatím ta debata je tady uplně o hovně! každý je tu tak akurát "blbeček a vyliž prdel"
M3maniac píše:DenyKr píše:M3maniac píše:Bohužel zase nemáš pravdu....vždy u auta platí,že záleží na jeho skutečném tech.stavu né na roku výroby a počtu ujetých kilometrůtakže se s těmy 50% pravdy nemohu být spokojený
já jsem strojař=ano,máš pravdu..většinou to tak je..přesněji-vždy to tak je..ale počet ujetých kiolometrů motor poznamená,ať s ním jedeš třeba v rukavičkách..tření atd,atd.. opotřebuje motor..třeba málo,ale opotřebuje..to vím vyjímečně zase já..![]()
ale já jsem nikde nenapsal,že se používaná věc neopotřebovávájen jsem ti chtěl naznačit že 10let staré auto může být v lepším stavu než 2roky staré auto a tímto bych to ukončil....