zkus shodit ten panylek nahore u tlacitka ve strope ... (jen se tusim vypaci)
pak uvidis, jestli se to fakt toci, nebo ne ... a jestli tam treba nechybi kolecko nebo neco takoveho ...
petr
Přesně,ten panýlek se odělává směrem od zadu do předu,je to jenom nacvaklé,a vyskoušej je otevřít mechanicky imbusem co je pod tím deklem.Mě to taky přestalo fachčit a takhle jsem to "opravil"
Rejchy píše:Přesně,ten panýlek se odělává směrem od zadu do předu,je to jenom nacvaklé,a vyskoušej je otevřít mechanicky imbusem co je pod tím deklem.Mě to taky přestalo fachčit a takhle jsem to "opravil"
Díky za rady, zítra odpoledne budu u vozu, vyzkouším a dám vědět.
Rejchy píše:Přesně,ten panýlek se odělává směrem od zadu do předu,je to jenom nacvaklé,a vyskoušej je otevřít mechanicky imbusem co je pod tím deklem.Mě to taky přestalo fachčit a takhle jsem to "opravil"
... v navodu pisou, ze imbus se muze pouzit jenom na zavreni
na test bych se nebal .. stejne se asi po otevreni ukaze, co s tim je .... pokud preskakujou kolecka ...
To jsem nevěděl,mám návod jenom v němčině Každopádně buď to má jenom zaseklé jako já a rozhejbe to,nebo tam má něco v háji a tou kličkou to zase zavře.
... v navodu pisou, ze imbus se muze pouzit jenom na zavreni
na test bych se nebal .. stejne se asi po otevreni ukaze, co s tim je .... pokud preskakujou kolecka ...
Tak jsem to dnes zkoušel. Bez problémů jsem sundal dekl u světla u šíbru a bohužel žádný imbus tam nemám. Je tam jen motůrek s nějakou převodkou ve které praská. Vyfotil jsem si to mobilem, bohužel to sem neumím dát. Kdyby ste to někdo chtěl vidět, mám to v počítači a rád Vám to pošlu. Nebo poraďte jak sem vložím obrázek.
fotky mi klidne posli ... ale asi tam nic videt nebude - krome toho, co tam mame vsichni
najdes tam misto, kde se da strcit imbusak - zkus to rucne - nesil moc s nasilim, at to pak zase zavres ...
muze byt nejak zkrizeny po havarce - pry je to celkem jasne - pak uz chodit nebude ...