Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Velké šíbry-e34 touring, prosím o radu.

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
ajfel
Klubové ID: 321

#21 Příspěvek od ajfel »

zkus shodit ten panylek nahore u tlacitka ve strope ... (jen se tusim vypaci)
pak uvidis, jestli se to fakt toci, nebo ne ... a jestli tam treba nechybi kolecko nebo neco takoveho ...
petr
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#22 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Přesně,ten panýlek se odělává směrem od zadu do předu,je to jenom nacvaklé,a vyskoušej je otevřít mechanicky imbusem co je pod tím deklem.Mě to taky přestalo fachčit a takhle jsem to "opravil" :D
zbrolik
Klubové ID: 1552

#23 Příspěvek od zbrolik »

Rejchy píše:Přesně,ten panýlek se odělává směrem od zadu do předu,je to jenom nacvaklé,a vyskoušej je otevřít mechanicky imbusem co je pod tím deklem.Mě to taky přestalo fachčit a takhle jsem to "opravil" :D
Díky za rady, zítra odpoledne budu u vozu, vyzkouším a dám vědět.

Žbrolík
ajfel

#24 Příspěvek od ajfel »

Rejchy píše:Přesně,ten panýlek se odělává směrem od zadu do předu,je to jenom nacvaklé,a vyskoušej je otevřít mechanicky imbusem co je pod tím deklem.Mě to taky přestalo fachčit a takhle jsem to "opravil" :D
... v navodu pisou, ze imbus se muze pouzit jenom na zavreni :)
na test bych se nebal .. stejne se asi po otevreni ukaze, co s tim je .... pokud preskakujou kolecka ...
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#25 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

To jsem nevěděl,mám návod jenom v němčině :) Každopádně buď to má jenom zaseklé jako já a rozhejbe to,nebo tam má něco v háji a tou kličkou to zase zavře.
zbrolik
Klubové ID: 1552

#26 Příspěvek od zbrolik »

ajfel píše:
... v navodu pisou, ze imbus se muze pouzit jenom na zavreni :)
na test bych se nebal .. stejne se asi po otevreni ukaze, co s tim je .... pokud preskakujou kolecka ...
Tak jsem to dnes zkoušel. Bez problémů jsem sundal dekl u světla u šíbru a bohužel žádný imbus tam nemám. Je tam jen motůrek s nějakou převodkou ve které praská. Vyfotil jsem si to mobilem, bohužel to sem neumím dát. Kdyby ste to někdo chtěl vidět, mám to v počítači a rád Vám to pošlu. Nebo poraďte jak sem vložím obrázek.

Díky Žbrolík
ajfel

#27 Příspěvek od ajfel »

fotky mi klidne posli ... ale asi tam nic videt nebude - krome toho, co tam mame vsichni :)
najdes tam misto, kde se da strcit imbusak - zkus to rucne - nesil moc s nasilim, at to pak zase zavres ...

muze byt nejak zkrizeny po havarce - pry je to celkem jasne - pak uz chodit nebude ...

petr
Odpovědět