Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

VIN na karoserii

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
hhonza

#1 Příspěvek od hhonza »

Neví někdo, kde všude, kromě podběhu, najdu VIN v e39 Touring? Vím, že je ještě na řídící jednotce, ale spíš hledám něco, co je pevně na kastli. Kromě VINu na pravém podběhu, je vyražené ještě nějaké číslo na levém podběhu, nevíte co to je?
PavelP

#2 Příspěvek od PavelP »

číslo motoru
hhonza

#3 Příspěvek od hhonza »

Takže stejné číslo by mělo být někde na motoru? Co všechno musím sundat, abych se k němu dostal.
PavelP

#4 Příspěvek od PavelP »

hhonza píše:Takže stejné číslo by mělo být někde na motoru? Co všechno musím sundat, abych se k němu dostal.

Nevím přesně kde je na motoru,hledej někde na bloku motoru rovnou část.mělo by být někde v oblasti jak je olejová vana.
A když ne tak jsem se splet :lol:
hhonza

#5 Příspěvek od hhonza »

Je někde u BMW evidovaná tato spojitost čísla kastle s číslem motoru? Je to pro mě dost důležité, protože jsem zjistil, že mi nesedí číslo na řj a ještě pár věcí, co nepasují k datumu výroby, a tak hledám další identifikační znaky abych měl jasněji.
Někde na kastli už nic není? Má prý být něco ve střeše ale konkrétně nevím. Podle čeho zjistí např. na hranicích, že je auto předělaná čorka?
PavelP

#6 Příspěvek od PavelP »

No kámo když takhle uvažuješ,tak třeba zkontroluj VIN podle http://www.raaloem.com tam tě napoví jaký rok / měsíc výroby,motor ,výbavu,atd nebo zajdi přímo do bmw servisu ,tam tě to řeknou také.Ale jestli,že máš auto zaregistrované u nás,tak tam to kontrolují podle SPZ ( RZ ). Protože když přejíždím hranice tak nějaká počítačová baba hlásí : " BMW - modrááá.
PavelP
hhonza

#7 Příspěvek od hhonza »

Dík za odpověd, ale bohužel ty stránky nějak nefungují. Ten papír od BMW ohledně výbavy mám, ale je dost věcí, co tam nesedí, včetně barvy, číslo motoru tam ale není. Snad to budou mít někde v BMW evidované a budu mít víc jasno.
Michall

#8 Příspěvek od Michall »

Pokud máš šestivál,tak to číslo je na bloku motoru pod sáním a sundavat nemusíš nic já ho také nemohl najít a na STK ho našli hned,tak mi ukazoval kde je.
Odpovědět