Neví někdo, kde všude, kromě podběhu, najdu VIN v e39 Touring? Vím, že je ještě na řídící jednotce, ale spíš hledám něco, co je pevně na kastli. Kromě VINu na pravém podběhu, je vyražené ještě nějaké číslo na levém podběhu, nevíte co to je?
Je někde u BMW evidovaná tato spojitost čísla kastle s číslem motoru? Je to pro mě dost důležité, protože jsem zjistil, že mi nesedí číslo na řj a ještě pár věcí, co nepasují k datumu výroby, a tak hledám další identifikační znaky abych měl jasněji.
Někde na kastli už nic není? Má prý být něco ve střeše ale konkrétně nevím. Podle čeho zjistí např. na hranicích, že je auto předělaná čorka?
No kámo když takhle uvažuješ,tak třeba zkontroluj VIN podle http://www.raaloem.com tam tě napoví jaký rok / měsíc výroby,motor ,výbavu,atd nebo zajdi přímo do bmw servisu ,tam tě to řeknou také.Ale jestli,že máš auto zaregistrované u nás,tak tam to kontrolují podle SPZ ( RZ ). Protože když přejíždím hranice tak nějaká počítačová baba hlásí : " BMW - modrááá.
PavelP
Dík za odpověd, ale bohužel ty stránky nějak nefungují. Ten papír od BMW ohledně výbavy mám, ale je dost věcí, co tam nesedí, včetně barvy, číslo motoru tam ale není. Snad to budou mít někde v BMW evidované a budu mít víc jasno.
Pokud máš šestivál,tak to číslo je na bloku motoru pod sáním a sundavat nemusíš nic já ho také nemohl najít a na STK ho našli hned,tak mi ukazoval kde je.