Čím to může býti? Ráno jedu a na každé křižovatce to zdechlo - prostě na volnoběh šlus..na poslední diagnostice to před cca týdnem hlásilo lambdasondu nevím jestli by to tím mohlo být..díky za rady jinak je to 535iA E39 2002
Viem ze to nema spolocne nic s BMW ale toto naozaj moze byt lambda ,znamemu sa takto prejavovala na Felicii.(pri vysliapnuti spojky padali strasne nizko otazky a nakoniec to skapinalo)
vitej v klubu me to taky zdechvava akorat ze se mi za teplyho mutoru jak staks udrzi ze nechcipne a diagnostika-taky lambda-takze nam asi nic jinyho nezbyde nez koupit novou-(
no to su rád, že nejsu sám. Mě to dřív zdechalo jenom na plyn a teď nastartuju a zdechne to hned a pak to udržím v otáčkách a jede to ok, potom volnoběh - zdechne.. po víkendu je vyměním. chci se zeptat dá se tam dát jiná lambda já nevím třeb a z feldy(příklad) nebo tak ??
urcite si zajed na diagnostiku...pokud to bude lambdou nebo ti ji stejne hlasi, ze je spatna, tak ji urcite vymen, auto se sklidni a nebude TOLIK ZRAT...koukni se do http://www.elit.cz tam je maj od BOSCHe za rozumny ceny...a jako clen BMWklubu muzes uplatnit slevu na ni a vim, ze tam maji i nejake cidla, tak se tam zkus jich rovnou zeptat, pokud budes mit v prdeli nejake cidla..