Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
umisteni rele pal. cerpadla M50 + smrdi benzin
http://www.ukazto.com/?img=918168,rel.jpg
je to síce dolů hlavou,ale když tak otoč monitor
posílam i poistky
http://www.ukazto.com/?img=918200,poistky.jpg

u modelů 520i,525i,524td je hnědé barvy a u 530i a 535i oranžové
je to síce dolů hlavou,ale když tak otoč monitor

posílam i poistky
http://www.ukazto.com/?img=918200,poistky.jpg

u modelů 520i,525i,524td je hnědé barvy a u 530i a 535i oranžové
-
- Kontaktovat uživatele:
Rele je vpredu spolecne v krabici s jednotkama (motoru, abs atd..).. hneda barva,po vyndani se spojuji kontakty "vrchni" a "pravy" - to z pohledu jakobyses dival od kapoty smerem k celnimu sklu tak u celniho je "vrchni" a tam kde mas pravou ruku tak "pravy"
pokud me pamet neklame.. takze za tiskove chyby nerucim.. kdyz tak nad tim uvazuju tak tak s temi kontakty si jisty fakt nejsem..

-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Smrdí to nahodile nebo jen chvíli po nastartování studeného motoru?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Klubové ID: 321
smrdi to nahodile a citim to po dojezdu (nekdy) a kdyz stojim na krizovatce (nekdy) ...
2 hadice uz byly meneny - byly zpuchrele. nic jineho nebylo na prvni pohled videt ...
chci se mrknout, co to dela pod krytama nahore ... pripada mi, ze to smrdi zepredu ... jsou tam nejake hadicky mezi napojenim trubek a vstriku apod ...
na palivovou soustavu se nesahalo, krome vymeny tech hadic ...
predtim se delala komplet generalka predni napravy (vsechny cepy, ramena, rizeni, servo, ... ) .. bylo toho hodne dole, ale tohle by mit vliv nemelo.
takze to rele ... je v druhe krabici , nez jsou pojistky (krabice na prave strane v motorovem prostoru)? v te, co je zasroubovana? (do te jsem jeste zatim nelez
)
je tam tech relatek vice? nebo jenom jedno daneho typu?
kontakty zvladnu podle schemata na obalu rele - doufam
aspon u M40 je to jenom jednoduche zapojeni se 4ma pinama ... 2 ridici a 2 propojovane
diky
petr
2 hadice uz byly meneny - byly zpuchrele. nic jineho nebylo na prvni pohled videt ...
chci se mrknout, co to dela pod krytama nahore ... pripada mi, ze to smrdi zepredu ... jsou tam nejake hadicky mezi napojenim trubek a vstriku apod ...
predtim se delala komplet generalka predni napravy (vsechny cepy, ramena, rizeni, servo, ... ) .. bylo toho hodne dole, ale tohle by mit vliv nemelo.
takze to rele ... je v druhe krabici , nez jsou pojistky (krabice na prave strane v motorovem prostoru)? v te, co je zasroubovana? (do te jsem jeste zatim nelez

aspon u M40 je to jenom jednoduche zapojeni se 4ma pinama ... 2 ridici a 2 propojovane

diky
petr
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to presne ta zasroubovana krabice... relatek je tam vic, ale kazde jine barvy.. nemuzes netrefitajfel píše:smrdi to nahodile a citim to po dojezdu (nekdy) a kdyz stojim na krizovatce (nekdy) ...
takze to rele ... je v druhe krabici , nez jsou pojistky (krabice na prave strane v motorovem prostoru)? v te, co je zasroubovana? (do te jsem jeste zatim nelez)
diky
petr

jak sa teraz po ranu ochladzuje tiez mi zacina po starte smrdet benzin..cim to moze bit?mam moju BMW 525i/6/24/141kw-tourning,r.v.93-len dva a pol mesiaca.je to moja prva BM-ka takze v tom neviem chodit..stala po dohode od znameho 1200.-€ motor je uplne suchy,ziaden olej,a uplne cisty,spotreba oleja -12000km/1,2L.neprehrieva sa,je v plnej vybave.hrdza ziadne az na spodne rohy dvery.a dost ukecana predna naprava,zadna a difak v poho.zatah tiez neuveritelny.posledny dvaja majitelia boli mlady poliaci,takze motor mam ,,tip-top,,po GO a v dobrej kondicke.