Mé auto je vybaveno klimatizací jako má e32- (kolečka ovl. vodorovně )
-oproti e32 má vedle tlačítka vnitřní cirkulace ještě jedno s emblémem cirkulace, ale s písmenem "A" uprostřed. Nač slouží?
-špatně mi foukal vzduch z výdechů....vytáhl jsem mikrofiltr, byl hodně znečištěný. Co se stane když ho tam nedám a nebo tam dám třeba punčochu pro lepší proudění vzduchu ?
k2 píše:Mé auto je vybaveno klimatizací jako má e32- (kolečka ovl. vodorovně )
-oproti e32 má vedle tlačítka vnitřní cirkulace ještě jedno s emblémem cirkulace, ale s písmenem "A" uprostřed. Nač slouží?
-špatně mi foukal vzduch z výdechů....vytáhl jsem mikrofiltr, byl hodně znečištěný. Co se stane když ho tam nedám a nebo tam dám třeba punčochu pro lepší proudění vzduchu ?
Dík za rady K2
mikrofiltr jsem kupoval za 250Kc, takze bych nejakou puncochu atd neresil
Jinak to A je automaticky zavirani vnitrniho okruhu podle "smradu" z venku...
- tu punčochu jsem myslel jako srandu, jde mi o to jestli bude z novým mikrofiltrem to proudění vzduchu větší...on bude asi i nový docela těžko propustný...nebo jakou máš zkušenost ?
- to jako že to pozná smrad tak automaticky přepne na cirkulaci?
Takže takový malý protichemický kryt?......hurá , to už nemusím řídit v "atombordelu"?
A bych řekl že je "automatické" tzn. automaticky koriguje vnitřní teplotu podle přednastavené úrovně teploty. E34 je ale dost starý typ, takže to tvrdit nebudu.