Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
topení
-
- Klubové ID: 1329
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mně napadlo , když se Ti hřeje pojistka , jestli nemáš náhodou velký přechodový odpor na patici pojistky . Při špatném dotyku kontaktu pojistky a té " pochvy " se při průchodu el.proud vlivem tohoto přechodového odporu uvolňuje teplo , které ohřívá okolí, tedy ten plast . Většinou pokud někde teče( zahřívá se ) konektor nebo koncovka je to tím ,že jsou málo dotažené spoje . Pokud by Ti to hřálo vlivem velkého proudu , zahřívali by se Ti i dráty .Z kus to nějakým kontoxem na el. spoje pročistit .Jinak Ti už nezbyde nic než sehnat ampérmetr , změřit velikost proudu a potom porovnat s jiným autem ( tím bys asi potvrdil nebo vyloučil ten ventilátor ).
taky zdravím mám problém z nezávislým topením, nemám k tomu dálkový ovladač a navigace je v němčíně tak nevím jak mám zjistit jestli funguje nebo ne,zima se blíží a nerad bych jezdil do práce zmrzlý jako rampouch.Jestli někdo ví kde se dá sehnat levný dálkový ovladač na nezávislé topení na 530d 2002 tak poraďte prosím.
-
- Klubové ID: 1836
Na zapnutie nezavisleho kurenia nepotrebujes dialkove, da sa zapnut priamo, alebo nacasovat zapnutie na urcity cas, trebars rano. Mas bordmonitor, alebo len MID? Poradim ti ako na to. Inac, dialkove sarosi píše:taky zdravím mám problém z nezávislým topením, nemám k tomu dálkový ovladač a navigace je v němčíně tak nevím jak mám zjistit jestli funguje nebo ne,zima se blíží a nerad bych jezdil do práce zmrzlý jako rampouch.Jestli někdo ví kde se dá sehnat levný dálkový ovladač na nezávislé topení na 530d 2002 tak poraďte prosím.
samozrejme spravit da, to ti spravia priamo vo WEBASTO alebo v inej
firme kde sa zaoberaju predajom nezavislych kureni. Cena je okolo 6 - 7000sk.