Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 - Vybita baterka - CD
Jak dlouho by melo vydrzet hrat CD v E39 na baterii? Zadne startovani mezitim, vypnuta svetla, jen klicek v 1. poloze. Hifi zvuk (ne DSP) tzn. vepredu 6 repro, vzadu 4 + orig. subwoofer, zesilovac je vlevo vzadu v kufru (touring) + CD changer. Radio je 16:9 navi.
Me se stalo ze po cca sedmi hodinach byla baterka kaput, ani uz nesel otevrit kufr, takze zevnitr a nabit... Je mi to fakt divny, baterky jsem zkousel 2 - jedna stara asi pul roku, druha uplne nova, obe maji 100A = to ma skutecne to radio odber pres 150W?
Diky moc
Me se stalo ze po cca sedmi hodinach byla baterka kaput, ani uz nesel otevrit kufr, takze zevnitr a nabit... Je mi to fakt divny, baterky jsem zkousel 2 - jedna stara asi pul roku, druha uplne nova, obe maji 100A = to ma skutecne to radio odber pres 150W?
Diky moc
To je klidně možný, to je něco málo přes 10A. Jen na tom zesilovači bude min. 25A pojistka + to další okolo. Takže stačí hrát na čtvrtinu-třetinu výkonu a je to.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
ja jsem mel radio pusteny na dovoleny tak 4 hodiny .. tech 7 hodin pak byla zkouska doma na plne nabitou baterku v dosahu nabijeckydexter píše:je to víc než možný.Prostě je to fakt.Já jsem jednou nechal zaplí rádio asi jenom 45 minut a už mi nenastartovalo.jenom cvakal starter.A to sem neměl ani žádnej zesilovač.Nastartoval jsem to sice do minutky přes kabely ale v tu chvíli mě to docela zaskočilo.

me to zaskocilo vic nez dost protoze jsem zrovna v ty dobe byl v Italii v Alpach .. a siroko daleko ZADNY auto, takze jsem volal asistencku a ty si rekli za prijeti a nastartovani pres kabely €120 .. no ale kdyz jsem chtel odjet tak mi nic jinyho nezbyvalo

diky moc
Mě vymlátili drací Baworský baterku, když dělali alarm. Je fakt, že Bawko se celý rozsvítí, jen když ho odemkneš. Já když nechám puštěný rádio, tak se mi po cca 15-20 min. samo vypne.. Ale to mám klíček asi v poloze 0, mno.. Kolegovi zase vymlátili baterku, když si nechal mejt a čistit interiér v autě. Pak mu jen zavolali, přijeďte si pro bawko, máte to hotový a TOTAL vybitý..
)) Takže s tou spotřebou z baterky to bude docela hitparáda, když nejni natočenej motor.. 

Tak přesně toto jsem už také viděl. Týpek, tak 19 let, přifičel na maturitní večírek půjčenou 525TDs AT od otce, najel k táboráku, otevřel dveře a pustil CD na plný pecky. A já se šel rovnou mrknout do auta, zda jsem si doma nenechal kabely. Ráno jsem ho samozřejmě musel nastartovat a hrozně se divil, že je baterka v čuduMilhaus_ píše:Jak dlouho by melo vydrzet hrat CD v E39 na baterii? Zadne startovani mezitim, vypnuta svetla, jen klicek v 1. poloze. Hifi zvuk (ne DSP) tzn. vepredu 6 repro, vzadu 4 + orig. subwoofer, zesilovac je vlevo vzadu v kufru (touring) + CD changer. Radio je 16:9 navi.
Diky moc