Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 - Vybita baterka - CD

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Milhaus_
Klubové ID: 1114

#1 Příspěvek od Milhaus_ »

Jak dlouho by melo vydrzet hrat CD v E39 na baterii? Zadne startovani mezitim, vypnuta svetla, jen klicek v 1. poloze. Hifi zvuk (ne DSP) tzn. vepredu 6 repro, vzadu 4 + orig. subwoofer, zesilovac je vlevo vzadu v kufru (touring) + CD changer. Radio je 16:9 navi.
Me se stalo ze po cca sedmi hodinach byla baterka kaput, ani uz nesel otevrit kufr, takze zevnitr a nabit... Je mi to fakt divny, baterky jsem zkousel 2 - jedna stara asi pul roku, druha uplne nova, obe maji 100A = to ma skutecne to radio odber pres 150W?
Diky moc
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#2 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

To je klidně možný, to je něco málo přes 10A. Jen na tom zesilovači bude min. 25A pojistka + to další okolo. Takže stačí hrát na čtvrtinu-třetinu výkonu a je to.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
dexter

#3 Příspěvek od dexter »

je to víc než možný.Prostě je to fakt.Já jsem jednou nechal zaplí rádio asi jenom 45 minut a už mi nenastartovalo.jenom cvakal starter.A to sem neměl ani žádnej zesilovač.Nastartoval jsem to sice do minutky přes kabely ale v tu chvíli mě to docela zaskočilo.
Milhaus_

#4 Příspěvek od Milhaus_ »

dexter píše:je to víc než možný.Prostě je to fakt.Já jsem jednou nechal zaplí rádio asi jenom 45 minut a už mi nenastartovalo.jenom cvakal starter.A to sem neměl ani žádnej zesilovač.Nastartoval jsem to sice do minutky přes kabely ale v tu chvíli mě to docela zaskočilo.
ja jsem mel radio pusteny na dovoleny tak 4 hodiny .. tech 7 hodin pak byla zkouska doma na plne nabitou baterku v dosahu nabijecky :-)
me to zaskocilo vic nez dost protoze jsem zrovna v ty dobe byl v Italii v Alpach .. a siroko daleko ZADNY auto, takze jsem volal asistencku a ty si rekli za prijeti a nastartovani pres kabely €120 .. no ale kdyz jsem chtel odjet tak mi nic jinyho nezbyvalo :wink:

diky moc
ajfel
Klubové ID: 321

#5 Příspěvek od ajfel »

tos to mohl pustit z kopce z apl :) pokud nemas automat, tak by se to chytlo .. mozna .. ne? :)
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od psena »

Za 120Ecek bych radsi puldne trel ebenovou tyč o lišči ohon :D
Maxiczech

#7 Příspěvek od Maxiczech »

Mě vymlátili drací Baworský baterku, když dělali alarm. Je fakt, že Bawko se celý rozsvítí, jen když ho odemkneš. Já když nechám puštěný rádio, tak se mi po cca 15-20 min. samo vypne.. Ale to mám klíček asi v poloze 0, mno.. Kolegovi zase vymlátili baterku, když si nechal mejt a čistit interiér v autě. Pak mu jen zavolali, přijeďte si pro bawko, máte to hotový a TOTAL vybitý.. :))) Takže s tou spotřebou z baterky to bude docela hitparáda, když nejni natočenej motor.. :wink:
Milhaus_

#8 Příspěvek od Milhaus_ »

ajfel píše:tos to mohl pustit z kopce z apl :) pokud nemas automat, tak by se to chytlo .. mozna .. ne? :)
trefa :lol: E39 525dAT
major
Klubové ID: 677

#9 Příspěvek od major »

Milhaus_ píše:Jak dlouho by melo vydrzet hrat CD v E39 na baterii? Zadne startovani mezitim, vypnuta svetla, jen klicek v 1. poloze. Hifi zvuk (ne DSP) tzn. vepredu 6 repro, vzadu 4 + orig. subwoofer, zesilovac je vlevo vzadu v kufru (touring) + CD changer. Radio je 16:9 navi.
Me se stalo ze po cca sedmi hodinach byla baterka kaput, ani uz nesel otevrit kufr, takze zevnitr a nabit... Je mi to fakt divny, baterky jsem zkousel 2 - jedna stara asi pul roku, druha uplne nova, obe maji 100A = to ma skutecne to radio odber pres 150W?
Diky moc
Tak přesně toto jsem už také viděl. Týpek, tak 19 let, přifičel na maturitní večírek půjčenou 525TDs AT od otce, najel k táboráku, otevřel dveře a pustil CD na plný pecky. A já se šel rovnou mrknout do auta, zda jsem si doma nenechal kabely. Ráno jsem ho samozřejmě musel nastartovat a hrozně se divil, že je baterka v čudu :D. Takže opravdu, nic divného.
Odpovědět