Když startuji studený motor tak chytne ale divně běží, otáčky jsou asi 500/min. a celý se třepe. Když lechce přidám plyn tak se to zlepší a běží normálně. Po zahřátí chytá nadrc.
Všechny filtry nové a svíčky taky.
Co s tím??
Tak, už jsem prostříknul klapku při běžícím motoru.. Bylo to tam trochu černý.. Efekt to však nemělo žádnej.. Pořád se třepe když nepřidám plyn.. Na diagnostice bylo vše OK.
Ještě další nápady??
Esli se třepe motor na volnoběh, tak pravděpodobně nejde na všechny válce. Já mám volnoběh na 600ti otáčkách a v poho.. Esli nejni 500 málo.. Pokud máš svíčky O.K., tak přívod paliva..
Mno, řekl bych vzduch v přívodu paliva. Proto se to možná hádá (jede nepravidelně). Možná to nesouvisí s teplým a studeným motorem, ale spíš bych to viděl na dlouhé stání a krátké stání. Někde možná malinká skulinka bo netěsnost v systému přívodu paliva a jak dlouho stojíš, např. přes noc, tak se tam dostane vzduch. Při krátkém stání se nestačí dostatečně zavzdušnit, proto chytá dobře. Ale to jen moje úvaha..
Řešim stejnej problém už jsemsi všiml když stojim déle než jeden den tak mi to dělá taky jinak nee (takže nejde o studenej nebo teplej motor ale opravdu asi o to jak dlouho stojíš), a to třepání je taky podle mě způsobeny tím že nejedou hned všechny válce. Tak pujdu taky po přívodu paliva.
Jestli si myslim blbosti tak mě prosím opravte.