Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
páčka
-
jen doplním že, vypnutí je proto aby člověk nemusel na tu brzdu šlapat někdy se to prostě nehodí, a to druhý (AUF) není zapnutí jako takový tempomat běží stále, tato poloha slouží právě po šlápnutí na brzdu a následném uvolnění cesty kdy chci jet opět tou rychlostí před brždění, stisknu auf a to vyvolá tu původní rychlost z paměti.
Nevýhoda bmw tempomatu je že pokud jedu z kopce a rychlost se překročí mám pocit o 20km tak se také vypne, člověk jede z kopce a nechá to jet bez plynu a dole se pak diví že stále zpomaluje, tak že zde se musí opět použít auf.
Nevýhoda bmw tempomatu je že pokud jedu z kopce a rychlost se překročí mám pocit o 20km tak se také vypne, člověk jede z kopce a nechá to jet bez plynu a dole se pak diví že stále zpomaluje, tak že zde se musí opět použít auf.
-
- Kontaktovat uživatele:
jen doplním že to neni 20km ale mám pocit že 2 km po nějakou dobu..Fugo píše:jen doplním že, vypnutí je proto aby člověk nemusel na tu brzdu šlapat někdy se to prostě nehodí, a to druhý (AUF) není zapnutí jako takový tempomat běží stále, tato poloha slouží právě po šlápnutí na brzdu a následném uvolnění cesty kdy chci jet opět tou rychlostí před brždění, stisknu auf a to vyvolá tu původní rychlost z paměti.