Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Kde najít přerušovač na E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Elektro

#1 Příspěvek od Elektro »

Nevíte někdo kde najdu přerušovač blinkrů na E39 ? Pod tachometrem ? :?:
P-J

#2 Příspěvek od P-J »

Elektro píše:Nevíte někdo kde najdu přerušovač blinkrů na E39 ? Pod tachometrem ? :?:
E39 už takové primitivní věci nepoužívá.....
Elektro

#3 Příspěvek od Elektro »

P-J píše:
Elektro píše:Nevíte někdo kde najdu přerušovač blinkrů na E39 ? Pod tachometrem ? :?:
Rád se nechám poučit ... Ještě řekni,že se to přerušuje přímo v žárovkách. Co je tedy potom položka 10. ?

http://bmwfans.info/original/E39/Lim/52 ... l-61_0178/
:lol:
P-J

#4 Příspěvek od P-J »

Elektro píše:
P-J píše:
Rád se nechám poučit ... Ještě řekni,že se to přerušuje přímo v žárovkách. Co je tedy potom položka 10. ?

http://bmwfans.info/original/E39/Lim/52 ... l-61_0178/
:lol:
Třeba jenom zvuková signalizace..... :lol: :lol: :lol: Slyšel jsi už light modulu?
Elektro

#5 Příspěvek od Elektro »

Ne neslyšel,proto se stále tak hloupě ptám,doufám že se najde někdo,kdo bude vědět... víc než já. Mam problém s tím,že mi přerušovač na levou stranu bliká rychleji - vždy jen tak na 2-3 cykly pak už normální.Údajně je v tacho jen akustika. :roll:
Pavel H
Klubové ID: 98

#6 Příspěvek od Pavel H »

Elektro píše:Ne neslyšel,proto se stále tak hloupě ptám,doufám že se najde někdo,kdo bude vědět... víc než já. Mam problém s tím,že mi přerušovač na levou stranu bliká rychleji - vždy jen tak na 2-3 cykly pak už normální.Údajně je v tacho jen akustika. :roll:
Zkus prehodit zarovky z leve strany na pravou. Pokud to bude stale na leve, pak hledej v prerusovaci (ale neni moc co opravovat, je elektronicky). Ale na 95% to bude delat jedna ze zarovek Jinak prerusovac je v jednom z modulu spolecne s ostatnima relatkama a pod., ale netusim jestli pod sedackou vzadu nebo v motoru.
P-J

#7 Příspěvek od P-J »

Pavel H píše:Jinak prerusovac je v jednom z modulu spolecne s ostatnima relatkama a pod., ale netusim jestli pod sedackou vzadu nebo v motoru.
Pak dejte vědět, jsestli jste ho na některém z těch míst našli..... :wink:
Elektro

#8 Příspěvek od Elektro »

Pavel H píše:
Elektro píše:Ne neslyšel,proto se stále tak hloupě ptám,doufám že se najde někdo,kdo bude vědět... víc než já. Mam problém s tím,že mi přerušovač na levou stranu bliká rychleji - vždy jen tak na 2-3 cykly pak už normální.Údajně je v tacho jen akustika. :roll:
Zkus prehodit zarovky z leve strany na pravou. Pokud to bude stale na leve, pak hledej v prerusovaci (ale neni moc co opravovat, je elektronicky). Ale na 95% to bude delat jedna ze zarovek Jinak prerusovac je v jednom z modulu spolecne s ostatnima relatkama a pod., ale netusim jestli pod sedackou vzadu nebo v motoru.
Takže u E39 je přerušovač opravdu elektronický a je spínán z light modulu,který je umístěný na A-sloupku (nohy spolujezdce).Bude tam nějakej studeňák.Každopádně vím kde hledat.Díky za spolupráci při eliminaci problému. 8)
Odpovědět