Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kde najít přerušovač na E39
Rád se nechám poučit ... Ještě řekni,že se to přerušuje přímo v žárovkách. Co je tedy potom položka 10. ?P-J píše:E39 už takové primitivní věci nepoužívá.....Elektro píše:Nevíte někdo kde najdu přerušovač blinkrů na E39 ? Pod tachometrem ?
http://bmwfans.info/original/E39/Lim/52 ... l-61_0178/

Třeba jenom zvuková signalizace.....Elektro píše:Rád se nechám poučit ... Ještě řekni,že se to přerušuje přímo v žárovkách. Co je tedy potom položka 10. ?P-J píše:E39 už takové primitivní věci nepoužívá.....Elektro píše:Nevíte někdo kde najdu přerušovač blinkrů na E39 ? Pod tachometrem ?
http://bmwfans.info/original/E39/Lim/52 ... l-61_0178/

-
- Klubové ID: 98
Zkus prehodit zarovky z leve strany na pravou. Pokud to bude stale na leve, pak hledej v prerusovaci (ale neni moc co opravovat, je elektronicky). Ale na 95% to bude delat jedna ze zarovek Jinak prerusovac je v jednom z modulu spolecne s ostatnima relatkama a pod., ale netusim jestli pod sedackou vzadu nebo v motoru.Elektro píše:Ne neslyšel,proto se stále tak hloupě ptám,doufám že se najde někdo,kdo bude vědět... víc než já. Mam problém s tím,že mi přerušovač na levou stranu bliká rychleji - vždy jen tak na 2-3 cykly pak už normální.Údajně je v tacho jen akustika.
Takže u E39 je přerušovač opravdu elektronický a je spínán z light modulu,který je umístěný na A-sloupku (nohy spolujezdce).Bude tam nějakej studeňák.Každopádně vím kde hledat.Díky za spolupráci při eliminaci problému.Pavel H píše:Zkus prehodit zarovky z leve strany na pravou. Pokud to bude stale na leve, pak hledej v prerusovaci (ale neni moc co opravovat, je elektronicky). Ale na 95% to bude delat jedna ze zarovek Jinak prerusovac je v jednom z modulu spolecne s ostatnima relatkama a pod., ale netusim jestli pod sedackou vzadu nebo v motoru.Elektro píše:Ne neslyšel,proto se stále tak hloupě ptám,doufám že se najde někdo,kdo bude vědět... víc než já. Mam problém s tím,že mi přerušovač na levou stranu bliká rychleji - vždy jen tak na 2-3 cykly pak už normální.Údajně je v tacho jen akustika.