Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
černý strop
-
- Klubové ID: 1823
no to urcite, ale chtelo by to nejak poresit ty madla a clony, bylo by to dost silene nechat to ve svetle barve. Mam bilou kuzi a tmave drevo na listach a dost me proste mrzi ten strop, vypada hrozne v porovnanim s ostatnim v interieru. Cerny strop jsem videl v BMW jen jednou a to kdyz jsem se projel v 745 a musim uznat ze to vypada o poznani luxusneji, nez sediva barva.srle píše:udelej vsechno, ale rozhodne sem dej foto jak to vypadalo a jak to dopadlo!berkelay píše:ty necham svetle a budu mit M-packet individual3nge píše:a co madla a slunecni clony ?
-
- Klubové ID: 1612
No nechci nijak podceňovat tvoje schopnosti,ale když máš tak pěknej interier,neni škoda to tam takhle bastlit?To spíš sežeň origo černej z emka (což je asi nemožný
),nebo jestli tenhle nejde vyčistit,tak sežeň normal šedej jinej,ale stříkat to
,a ty madla stejně neseženeš a stříkat plast,to je blbost uplná...Ty clonítka by sis mohl třeba nechat přečalounit,ale u těch držátek nevim...
,fakt nevim,možná kdybych to viděl jak to bude vypadat,ale nějak se mi to nezdá...

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1104
Já tedy nevím, originál je originál... Zkoušel jsi to nechat vyčistit odborníkem, který se zabývá čištěním interiérů? Třeba by měl větší úspěch, přeci jen má víc znalostí a asi i lepší chemii...berkelay píše:máte někdo radu jak vyčistit strop v E34? Koupil jsem nějakou bílou vodu s rozstřikovačem, prý na čištění textílií, ale moc to nefunguje. Dá se sehnat třeba černý strop nebo ten původní nějak nastříkat?
-
- Klubové ID: 94
- Kontaktovat uživatele:
Ja ne,Hanz si s tim vyhral,kdyz mi ji daval do kupy....Vidis,fotek mam mraky,ale ta stropnice mi nenapadlaondra325 píše:Neco takoveho uz taky dlouho schanim.Ty jsi to delal na e36??? nemas pripadne nejake fotky jak to vypada??coupe328 píše:Tim myslel Hanz me.Mohu potvrdit,ani pri oteru zadne cmouhy,je to bez problemu,sel bych urcite do toho.Ani ja do dneska netusil,ze si Hanz hral,supr prace :-)nebal bych se toho