Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
typ světel do E34
-
- Klubové ID: 1823
hmm, asi jsem udelal blbost, koupil jsem pred chvili H1 od Philips prej s 4000k modre svetlo a +30svitivost, vymenil jsem to za ty stare, ale nic, sviti to porad stejne, uplne stejne svetlo !!! kde je sakra chyba? mam chut jim to vratit, to si dela philips jako srandu?
jinak, jsou to tyhle mrdky: http://www.powerbulbs.co.uk/default.asp ... =&PT_ID=74
jinak, jsou to tyhle mrdky: http://www.powerbulbs.co.uk/default.asp ... =&PT_ID=74
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Kluci musim řešit stejnej problém se světlama. Mám je ze vnitř očouzené a potřebuji bud nové potkávačky nebo fakt nevim. Nejlepší a rozumné řešení má někdo ?
Koupit bud teda svetla + xenony ale to bude palba . Nebo jen nove potkávací 2 svetla a dát tam kvalitní žárovky prozatím ?
na kolik to přijde ?
Koupit bud teda svetla + xenony ale to bude palba . Nebo jen nove potkávací 2 svetla a dát tam kvalitní žárovky prozatím ?
na kolik to přijde ?
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Pokud na to němáš, kup aspon dvoje nové potkavačky.Filozof píše:Kluci musim řešit stejnej problém se světlama. Mám je ze vnitř očouzené a potřebuji bud nové potkávačky nebo fakt nevim. Nejlepší a rozumné řešení má někdo ?
na kolik to přijde ?
Hella či Bosch jsou dráhé až moc.
Ja to řešil druhovýrobou, nejlepčí se mě zdala značka DEPO
V elitu koupíš jeden kus za 1 700,- s DPH
Pokud jsi člen bmwklubu dostaneš slevu po předložení kartičky
- Filozof
- Klubové ID: 1044
no jsem odedneška plný člen bmwklubu. Ale kartičku ještě nemám.Pivson píše:Pokud na to němáš, kup aspon dvoje nové potkavačky.Filozof píše:Kluci musim řešit stejnej problém se světlama. Mám je ze vnitř očouzené a potřebuji bud nové potkávačky nebo fakt nevim. Nejlepší a rozumné řešení má někdo ?
na kolik to přijde ?
Kdypak ji dostanu a funguje to i v brne v obchodech ? nebo jen praha ?
Funguje to po celé ČR Elit, AutoKelly a kdy ji dostaneš jo tak to je hodně ve hvězdách, protože někdo tu čeká už půl rokuFilozof píše:no jsem odedneška plný člen bmwklubu. Ale kartičku ještě nemám.Pivson píše:Pokud na to němáš, kup aspon dvoje nové potkavačky.Filozof píše:Kluci musim řešit stejnej problém se světlama. Mám je ze vnitř očouzené a potřebuji bud nové potkávačky nebo fakt nevim. Nejlepší a rozumné řešení má někdo ?
na kolik to přijde ?
Kdypak ji dostanu a funguje to i v brne v obchodech ? nebo jen praha ?