hmm, asi jsem udelal blbost, koupil jsem pred chvili H1 od Philips prej s 4000k modre svetlo a +30svitivost, vymenil jsem to za ty stare, ale nic, sviti to porad stejne, uplne stejne svetlo !!! kde je sakra chyba? mam chut jim to vratit, to si dela philips jako srandu?
no tak nakonec jo, ted jsem to byl vecer projet a mam z nich lepsi dojem, akorat se zrejme musi par minut zahrat, svetlo z nich bylo vice do bile barvy a sviti vice, nez ty obycejne H1 co jsem tam mel pred tim
Mě to svítilo jak jedna svíčka venku. Vyzkoušel jsem jiný žárovky, ale moc to nepomohlo. Nechal jsem si zabudovat xenonovou sadu a opravdu to je mega rozdíl.
jj, jednou tam xenony stejne nakonec dam, ale ted mi musi stacit ty blue vision, sviti to vazne vice, ale musi se to chvili zahrat aby to zmenilo barvu do modro bile
Bude to svítit stejně, prostě starý světla.
Jak jsem už tady několikrát psal, koupil jsem nový a svítí to mooooc krasně a hodně. Žarovky nějaký euroblue.
Ty starý jsou prostě vysvícené.
Jinak všude vepředu na E34 jsou H1 ( potkavačky, dálky, mlhy )
Jj.. Je to parabolama. Buď kup nový od In Pro i s EA a pak ti tam budou svítit i ty od Philipse a vypadat to bude taky super. Měl jsem je na svý 34 a byl jsem moc spokojenej. No a nebo pak ty xenony...
Kluci musim řešit stejnej problém se světlama. Mám je ze vnitř očouzené a potřebuji bud nové potkávačky nebo fakt nevim. Nejlepší a rozumné řešení má někdo ?
Koupit bud teda svetla + xenony ale to bude palba . Nebo jen nove potkávací 2 svetla a dát tam kvalitní žárovky prozatím ?
na kolik to přijde ?
Filozof píše:Kluci musim řešit stejnej problém se světlama. Mám je ze vnitř očouzené a potřebuji bud nové potkávačky nebo fakt nevim. Nejlepší a rozumné řešení má někdo ?
Koupit bud teda svetla + xenony ale to bude palba . Nebo jen nove potkávací 2 svetla a dát tam kvalitní žárovky prozatím ? na kolik to přijde ?
Pokud na to němáš, kup aspon dvoje nové potkavačky.
Hella či Bosch jsou dráhé až moc.
Ja to řešil druhovýrobou, nejlepčí se mě zdala značka DEPO
V elitu koupíš jeden kus za 1 700,- s DPH
Pokud jsi člen bmwklubu dostaneš slevu po předložení kartičky
Filozof píše:Kluci musim řešit stejnej problém se světlama. Mám je ze vnitř očouzené a potřebuji bud nové potkávačky nebo fakt nevim. Nejlepší a rozumné řešení má někdo ?
Koupit bud teda svetla + xenony ale to bude palba . Nebo jen nove potkávací 2 svetla a dát tam kvalitní žárovky prozatím ? na kolik to přijde ?
Pokud na to němáš, kup aspon dvoje nové potkavačky. Hella či Bosch jsou dráhé až moc. Ja to řešil druhovýrobou, nejlepčí se mě zdala značka DEPO
V elitu koupíš jeden kus za 1 700,- s DPH Pokud jsi člen bmwklubu dostaneš slevu po předložení kartičky
no jsem odedneška plný člen bmwklubu. Ale kartičku ještě nemám.
Kdypak ji dostanu a funguje to i v brne v obchodech ? nebo jen praha ?
Pokud na to němáš, kup aspon dvoje nové potkavačky. Hella či Bosch jsou dráhé až moc. Ja to řešil druhovýrobou, nejlepčí se mě zdala značka DEPO
V elitu koupíš jeden kus za 1 700,- s DPH Pokud jsi člen bmwklubu dostaneš slevu po předložení kartičky
no jsem odedneška plný člen bmwklubu. Ale kartičku ještě nemám. Kdypak ji dostanu a funguje to i v brne v obchodech ? nebo jen praha ?
Funguje to po celé ČR Elit, AutoKelly a kdy ji dostaneš jo tak to je hodně ve hvězdách, protože někdo tu čeká už půl roku