Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kde kvalitně vymění náplň v automatu...??
-
- Kontaktovat uživatele:
No do Teplic asi nepojedu
, měl jsem jednoho solidního člověka na tyto věci, ale ten už bohužel svou živnost neprovozuje...
Tato firma má celkem rozsáhlé zkušenosti, jen mě trochu zaskočila ta cena, ale pokud se zdá být přiměřená tak nebudu nic jiného hledat.
O kolik by se cena lišila oproti autorizovanému servisu BMW u nás??

Tato firma má celkem rozsáhlé zkušenosti, jen mě trochu zaskočila ta cena, ale pokud se zdá být přiměřená tak nebudu nic jiného hledat.
O kolik by se cena lišila oproti autorizovanému servisu BMW u nás??
-
- Klubové ID: 842
Pokud koupíš nějakej lepší olej a neříkáš výměna oleje dolití těch třech litrů co vytečou tak klidně čtyřku.Miguel píše:A co dáš za materiál?milonovo píše:S počítej si co dáš jen za materiál a je to normální cena,ale asi si to stejně vyměním sám,protože moc nevěřím tomu že to udělaj i ve značkovým servisu tak jak by měli.
Nicméně nedošlo mi že je to do e34,tam je to asi takhle.
-
- Klubové ID: 1471
- Kontaktovat uživatele:
ze spoda na vaně na automatu většinou máš napsáno co tam má bejt za olej u novějších je tam dextron 3 tak tam nalej castrol vzadu na obalu to musí bejt ta norma napsaná.
nalej tam to co ti vyteče ale asi přes dolejvací šroub ti to tam všechno nepujde tak to budeš muset dolejt špryckou nebo nějakou stříkačkou přes trubku co vede na chlazení do chladiče na vodu
nalej tam to co ti vyteče ale asi přes dolejvací šroub ti to tam všechno nepujde tak to budeš muset dolejt špryckou nebo nějakou stříkačkou přes trubku co vede na chlazení do chladiče na vodu
benny24 píše:ze spoda na vaně na automatu většinou máš napsáno co tam má bejt za olej u novějších je tam dextron 3 tak tam nalej castrol vzadu na obalu to musí bejt ta norma napsaná.

Čau Martene. Pokud to chceš kvalitně a profesionálně, tak v regionu, který uvádíš je ten Kojetín asi jedinej. Nechal jsem si to tam taky dělat. Cena cca. 6500,-. Přesně bych se musel podívat. Ten olej měli podstatně dražší. Mě tam dávali nějakej Shell.Marten píše:Jedná se o 528 automat, mám kontakt na KAPS Kojetín, ale tam chcou za výměnu 5 tis. Kč. Nevíte kde jsou ještě odborníci na automaty?? Chci aby výměna byla komplet i s průplachem. Nejlépe Olomoucký, Zlínský nebo Jihomoravský kraj. Pokud se nic neobjeví tak budu muset jet tam..
Dnes bych si to ale zřejmě už udělal sám. Mám 525 TDSA a ten olej z něj nevyleješ tak jednoduše jako z motoru. Musí se to vycucnout přes zahnutou trubku, či hadičku z boku. Co se týče toho proplachu, tak to je otázka do diskuze. Když odšroubuješ dno vany převodovky, tak je tam kromě fitru i taková houboidní a zřejmě i magnetující kostička (sorry, ale nejsem mechanik), která by měla pohlcovat drobný úlomky, šponky a nečistoty. Já jsem to měl naprosto čistý bez sebemenšího kalu. I dno té vany bylo bez nečistot. Sám mechanik mi potvrdil, že za této situace by se ten proplach dělat ani nemusel, ale to víš, jsou to pro ně prachy.