Ahoj prosím o radu měl jsme padlý zadek tak jsem koupil nové zadní pružiny a je to to samé pořád mám zadek lehlej nemáte stím někdo zkušenost NIVO nemám díky
E34 525TDS Touring
Vyřešeno
Tak nové pružiny jsem vrátil dal jsem tam ty staré a jenom mi v servisu přizvedl misky na tlumiči asi o 3cm a je vše OK
dej podložku pod pružinu... zřejmě jsi nekoupil vhodné pružiny (nebo ze sedana) ... osobně jsem taky řešil výměnu nových pružin na e36 Touringu kdy po výměně za nové auto pořád sedělo dole .. tak mi je vyměnili s doplatkem za jiného výrobce (ten měl dvě tuhostní varianty) vybrali jsme tu tvrdší a vše je OK...... výšku udávali na všech třech druzích stejnou ale rozdíl byl víc jak 3cm
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
taky se mi zda, ze mi sedi 525ix Tour na zadku ...
zkusim to nechat postelovat na nivu ... jestli to nepujde zvednout ...
sam do toho radeji nerypu ... bo nevim, jak ...
petr
ajfel píše:taky se mi zda, ze mi sedi 525ix Tour na zadku ...
zkusim to nechat postelovat na nivu ... jestli to nepujde zvednout ...
sam do toho radeji nerypu ... bo nevim, jak ...
petr
bo stačí povolit jen jeden šroubek (táhlo co vede na stabilizátor) nastartovat auto a zvednout nivem (pootočit táhlem) tak jak potřebuješ ... a zase dotáhnout ... jen bacha na to že nivo dokáže zvednout auto tak če pružiny už nepruží a vše drží tlumič......pak je to tvrdé jak prase anedá se s tím jezdit. ... pak uže zbává jen podložit pružiny
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:
bo stačí povolit jen jeden šroubek (táhlo co vede na stabilizátor) nastartovat auto a zvednout nivem (pootočit táhlem) tak jak potřebuješ ... a zase dotáhnout ... jen bacha na to že nivo dokáže zvednout auto tak če pružiny už nepruží a vše drží tlumič......pak je to tvrdé jak prase anedá se s tím jezdit. ... pak uže zbává jen podložit pružiny
dik .. mrknu na to ... !!
musim se nekde dostat pod auto
petr
ajfel píše:[qdik .. mrknu na to ... !!
musim se nekde dostat pod auto
petr
ano ... ideálně montážní jáma ... je to cca uprostřed auta na zadním stabilizátoru ... jinak koukni do ETK.... na jámě otázka 5minut maximálně.
Huska píše:
ano ... ideálně montážní jáma ... je to cca uprostřed auta na zadním stabilizátoru ... jinak koukni do ETK.... na jámě otázka 5minut maximálně.
Huska píše:
moc diky !
Bacha na to u Ixa je uplně normálně předek vejš neš zadek a podle fotek Ajfele to máš v normě.