Chci si na svou E34 520i 24V 1990/06 koupit nové přední tlumiče, tak jsem koukal do ceníku Elitu, a moc z toho moudrej nejsem... XY variant...
"provedení nápravy:Sportfederung" - co znamená třeba tohle...? Třeba - jinej Mc pherson, jiné uložení...? Ví někdo přesně...? Nebo poradí někdo, jaké tlumiče koupi na výše uvedené auto..? Předem dík za odpověď. P
Kdyžtak odkaz pro přiblížení: http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
provedení nápravy:Sportfederung (ceník Elit) -co to znamená?
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasný, tohle mi taky napadlo, ale jak spolehlivě identifikuju druh podvozku..? Pravděpodobně je normální, klasickej.... A v čem se ty podvozky liší, mimo samotné tlumičové patrony...? Je třeba jinej průměr MCphersonu, nebo vnitřní průměr v uložení?? O to mi jde... A ještě by mi zajímalo, z jakých jiných BMW by se dalo použít horní uložení.... Mám zánovní z E36, opticky se jeví podobné...Diesel píše:No jde o to jestli mas normalni podvozek nebo originálni sportovni.Sportfederung je ten origo sportovní.
-
- Kontaktovat uživatele:
No to z E36 mám jen tak víceméně do zásoby, tak nějak jsem ho dostal... Ale jeví se jak nové, proto přemýšlím, jestli tam půjde... Když ne, seženu na E34, jelikož to stávající je KO. Tak ted už jen zbývá zjistit, jakej mám typ podvozku..Diesel píše:Z E36? Tak to fakt netuším! A taky vobec nevím jak se dá poznat jestli je tam origo sport nebo normál. Ale většinou tam bude asi normal.