Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

provedení nápravy:Sportfederung (ceník Elit) -co to znamená?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pietro »

Chci si na svou E34 520i 24V 1990/06 koupit nové přední tlumiče, tak jsem koukal do ceníku Elitu, a moc z toho moudrej nejsem... XY variant...
"provedení nápravy:Sportfederung" - co znamená třeba tohle...? Třeba - jinej Mc pherson, jiné uložení...? Ví někdo přesně...? Nebo poradí někdo, jaké tlumiče koupi na výše uvedené auto..? Předem dík za odpověď. P
Kdyžtak odkaz pro přiblížení: http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0
Diesel

#2 Příspěvek od Diesel »

No jde o to jestli mas normalni podvozek nebo originálni sportovni.Sportfederung je ten origo sportovní.
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pietro »

Diesel píše:No jde o to jestli mas normalni podvozek nebo originálni sportovni.Sportfederung je ten origo sportovní.
Jasný, tohle mi taky napadlo, ale jak spolehlivě identifikuju druh podvozku..? Pravděpodobně je normální, klasickej.... A v čem se ty podvozky liší, mimo samotné tlumičové patrony...? Je třeba jinej průměr MCphersonu, nebo vnitřní průměr v uložení?? O to mi jde... A ještě by mi zajímalo, z jakých jiných BMW by se dalo použít horní uložení.... Mám zánovní z E36, opticky se jeví podobné...
Diesel

#4 Příspěvek od Diesel »

Z E36? Tak to fakt netuším! A taky vobec nevím jak se dá poznat jestli je tam origo sport nebo normál. Ale většinou tam bude asi normal.
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pietro »

Diesel píše:Z E36? Tak to fakt netuším! A taky vobec nevím jak se dá poznat jestli je tam origo sport nebo normál. Ale většinou tam bude asi normal.
No to z E36 mám jen tak víceméně do zásoby, tak nějak jsem ho dostal... Ale jeví se jak nové, proto přemýšlím, jestli tam půjde... Když ne, seženu na E34, jelikož to stávající je KO. Tak ted už jen zbývá zjistit, jakej mám typ podvozku.. :D
Odpovědět