slapec píše:Dobre tedka jeste. Nevis o nekom kdo by to udelal? Kde si to nechaval delat ty nebo sis to delal sam??? Nebo s tim zajet do bosch diesel servisu? Dik
No, taky nekoho takoveho schaním.... bosh diesel servis...nejak jsem se jeste nedostal k vyhledani pobocek... zkusim dneska prohodit rec s mechanikem, a uvidime, co on na to, jestli to zvladne....
Legend1 píše:slapec: Podle popisu je to na 99% špatné těsnění pod řídící hlavou a oprava by neměla být drahá, pokud je špatné pouze toto jedno těsnění. Stačí si koupit sadu těsnění a použít zatím jen 2 těsnění. Při pečlivém označení montážní polohy lze vyměnit těsnění mezi hlavou a čerpadlem a druhé těsnění je pod horním víkem hlavy. Drží to na torxních šroubech T30 a jeden šroub bývá pojistný, na ten lze lehce naklepat oříšek z 7mm z malé goly a před vrácením hlavu šroubu zapilníkovat na šestihran 7mm. Pokud to teče ještě někde jinde, což se stává o dost méně, tak to poteče dál a už bude třeba vyndat čerpadlo z auta.
hrozí při tomhle, že mi někde něco od někud vyskočí? a už to nevrátím zpět?
No to by me taky zajimalo, jesli nic nevyskoci. Zkus se ho zeptat a pak to jsem napis. Bosch diesel servis-je v Holesovicich (Delnicka ul.) Ale je jich dost i mimo Prahu. Ale tam to bude asi palka-napisto pak sem, jak si dopadl u toho mechanika. Dik
slapec píše:No to by me taky zajimalo, jesli nic nevyskoci. Zkus se ho zeptat a pak to jsem napis. Bosch diesel servis-je v Holesovicich (Delnicka ul.) Ale je jich dost i mimo Prahu. Ale tam to bude asi palka-napisto pak sem, jak si dopadl u toho mechanika. Dik
No, asi takhle...nesmi nic od nikud vyskočit...jinak nejezdím ))))
v holešovicích? a na cenu ses neptal? jen pro porovnani.
Při samotném sundání hlavy nice nehrozí, nic z toho nevyskočí, jediné co je důležité je zaznačit si přesně montážní polohu. Dělal jsem si to sám protože mi v bosch servisu řekli takovou částku, že je to hrůza.
ZAtím nijak..... těsnění mám, celou sadu....ale ještě jsem se k tomu nedostal... Válím se v německu, kousek od Hamburku.... Tak snad v následujícím týdnu.
nechci hloupě rozvyřovat debatu když už je hotovo...chcalo mě to taky ..koupil jsem dvě těsnění za 48kč...20min před barákem v létě místo večerních zpráv a zadařilo se..dvakrát jsem s tou hlavičkou musel drbnout abych trefil stejnej chod motoru a do dneška ani kapka a to jsem to dělal 2009 v létě...přiznám se že prvně jsem podobnou skušenost vyzvěděl od jednoho čerpadláře....jinak nějaký ofiko servisi čerpadel...nic na to neříkám..jako auto v takový cenový relaci zase není abych to musel spravovat za tak nehorázný prachy a nejlepší na tom je že výsledek je uplně stejnej ..