poraďte, jaké sou zkušenosti s tím, jinak jsem z Brna, tak jestli máte tip na dobrej obchod tak to taky ocením, chci dělat kompletně brzdy, kotouče všude, desky, a dozadu pakny.
Díky
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
ATE powerdisc - desky i kotouče - velmi dobrá zkušenost, koupeno v Autokelly s menší slevičkou za cca 8 táců komplet, po roce a najetých 35 tKm (50% město 50% dálnice, kde dostanou vždy zabrat) nekopou a bez problémů.
Kombinace různých značek i kvalitních nemusí vždy přinést kýžený efekt,
lze kotouče Brembo a desky Texstar, mají podobný efekt jako komplet ATE pd, ale za vyšší cenu.
jinak co se origo týče, tak jak ATE, tak BREMBO dělaj origo kotouče jestli se nepletu, akorát bremba myslím vychází dráž, ale údajně jsou i kvalitnější ( řekl prodejce dílů ). I co jsem slyšel odjinud jsou slušné.
Ale díky za tipy, takže jakekoliv z těch dvou značek se nebát, pokud na nich postavím cele auto?
Mám s kotoučema obecně velmi špatné zkušenosti , všechny levný kotouče se mi zkroutili a to i zde opěvované ATE, vyhodil jsem je nedávno. Nezklamali mě pouze kotouče BMW(ne ATE, ani nic podobného i když je tam občas taky dávaj jako orig.) Dnes jsem dal vrtané Zimmermanny, tak doufám, že nezklamou. Kamarádi je už ňákej čas používaj a jsou spokojeni. Nejsou zase tak moc drahé .
tak doufej,aby to nebyly ty polske mam na bmw vpredu ATE a vzadu zimmerman a vse funguje ok.
Na ibize mam zimerman vsude s deskama ferodo ds2500,obcas auto protahnu po okruhu a taktez si nestezuji.Jen je u tech zimmermanu s deskama ferodo poznat,ze chtej mit svou teplotu.Po druhem tretim slapnuti je to nej,jinak zastudena je to jako original
magic píše:poraďte, jaké sou zkušenosti s tím, jinak jsem z Brna, tak jestli máte tip na dobrej obchod tak to taky ocením, chci dělat kompletně brzdy, kotouče všude, desky, a dozadu pakny. Díky
Zdar, http://www.mjauto.cz v židenicích, super ceny a rychlost, mám brembo obyč a desky ate a dobrý.
Pokud budeš chtít montáž, tak super je Doktor1 z fora taky v židenicích.
Posilal jsem magicovi ty brzdy a kdyz jsme secetli cenu na mjauto.cz a u me tak za stejny vyrobky jsem asi o 1500,- lacinejsi na kompletu pr+zd desky a kotouce + pakny
Butch5 píše:Posilal jsem magicovi ty brzdy a kdyz jsme secetli cenu na mjauto.cz a u me tak za stejny vyrobky jsem asi o 1500,- lacinejsi na kompletu pr+zd desky a kotouce + pakny
uvidíme, snad se to dá v neděli na auto a bude to OK!! )