Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jak odvzdusnit e34
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Stoupnout si do kopce
Ja jsem odzvdusnovani delal jeset jinym zpusobem, ale ten je asi jen pro zvlastni pripady a blbe se tady popisuje.Ale zkusim... nahore jak nalivas vodu je smerem k chladici maly otvor(tedy soubezne s chladicem) a udelas za prve zmacknes hadici spodni...a az ji zmacknes tak zakryjes prstem tu dirku a hadici pustis, dostanes tak vodu do motoru.
Plati samo jen pro auta s expanzkou u chladice.

Ja jsem odzvdusnovani delal jeset jinym zpusobem, ale ten je asi jen pro zvlastni pripady a blbe se tady popisuje.Ale zkusim... nahore jak nalivas vodu je smerem k chladici maly otvor(tedy soubezne s chladicem) a udelas za prve zmacknes hadici spodni...a az ji zmacknes tak zakryjes prstem tu dirku a hadici pustis, dostanes tak vodu do motoru.
Plati samo jen pro auta s expanzkou u chladice.
Tak Tak thermostat fpiči ( to se mi hrozně líbí ) vyměnit thermostat,potom dolít kapalinu,ohřát motor na volnoběh ,při ubývání kapalina v expanzce lehce dolívat a až se utevře termostat - bude horká horní hadice do chladiče .potom povolit odzvzdušnovací otvor na chladiči - při volnoběhu se nic neděje - lehce přidáš plyn ale opravdu lehce až začne tect voda z odvzdušnovacího otvoru -utahnout, dolít kapalinu na max a zavřít expanzku.To je vše.
PP
PP