Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E60tka 520i 2004 - kopit?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ramd

#1 Příspěvek od ramd »

Ahoj všem,

Mám v plánu jít do E60tky 520i 2004, máte někdo skušenost jestli nemá nějaké známé problémy? Je to první pětková řada o které uvažuji.
Pokud ji někdo kočíruje, jaká je průměrná spotřeba město/okrsky.

Diky za každé info.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

ramd píše:Ahoj všem,

Mám v plánu jít do E60tky 520i 2004, máte někdo skušenost jestli nemá nějaké známé problémy? Je to první pětková řada o které uvažuji.

Diky za každé info.
Patrně to bude dosti líné..... dej si pozor at nekoupíš bořbu.Kolik to má stát?
ramd

#3 Příspěvek od ramd »

M3maniac píše:

Diky za každé info.
Jedna se o auto z dojču z BMW autohausu se zarukou, najeto 22tis. km, cena po přepočtu cca 670tis. Podle informaci od pana davaj jeste rok BMW zaruku. Nevim jestli to nebyl referencni vuz. Chystam se tam na to mrknout.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

ramd píše:
M3maniac píše:

Diky za každé info.
Jedna se o auto z dojču z BMW autohausu se zarukou, najeto 22tis. km, cena po přepočtu cca 670tis. Podle informaci od pana davaj jeste rok BMW zaruku. Nevim jestli to nebyl referencni vuz. Chystam se tam na to mrknout.
hm...cena odpovídá motorizaci,ještě aby to mělo aspoň trošku výbavy :D kdybys chtěl tak mám jednu moc pěknou 530d (218PS) :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

cca 50koníků navíc ,krouťák 500 Nm a spotřena od 6-8l nafty,prostě úplně jiná jízda než s tou 520 :wink:
ramd

#7 Příspěvek od ramd »

M3maniac píše:
ramd píše:
M3maniac píše: Patrně to bude dosti líné..... dej si pozor at nekoupíš bořbu.Kolik to má stát?
hm...cena odpovídá motorizaci,ještě aby to mělo aspoň trošku výbavy :D kdybys chtěl tak mám jednu moc pěknou 530d (218PS) :D
Aáá pan pokušitel :D ,no popravdě je to krásný mazel, ale mám nějakej bruto /myšleno brutální/ finance limit. :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

a jéje...to jako že si koupíš v podstatě (teda podle mě nejhorší a nejhůře prodejnou motorizaci?) kvůli ušetřeným cca 50k? :D Já myslel že když někdo má utratit 670k chce mít radost z jízdy a to v 530ce fakt mám.Já si jen prostě vzpoměl na pár známých co se nemohli 520ky zbavit.Ale někomu to třeba vyhovuje ten motor. :D Myslím že cenu mám hodně libovou,ale nutit Tě nemůžu a ani nebudu :wink:
ramd

#9 Příspěvek od ramd »

M3maniac píše:a jéje...to jako že si koupíš v podstatě (teda podle mě nejhorší a nejhůře prodejnou motorizaci?) kvůli ušetřeným cca 50k? :D Já myslel že když někdo má utratit 670k chce mít radost z jízdy a to v 530ce fakt mám.Já si jen prostě vzpoměl na pár známých co se nemohli 520ky zbavit.Ale někomu to třeba vyhovuje ten motor. :D Myslím že cenu mám hodně libovou,ale nutit Tě nemůžu a ani nebudu :wink:
Jasně já to tak nemyslel ty finance jsou našponovány ne kvůli mojí maličkosti ale her pan firemni geněral neustále něco kecá o usporách apodobně, to víš že bych do 530d skočil po hlavě a bez řečí, ale holt je to úděl nás skoro zaměstanců :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

ramd píše:
M3maniac píše:a jéje...to jako že si koupíš v podstatě (teda podle mě nejhorší a nejhůře prodejnou motorizaci?) kvůli ušetřeným cca 50k? :D Já myslel že když někdo má utratit 670k chce mít radost z jízdy a to v 530ce fakt mám.Já si jen prostě vzpoměl na pár známých co se nemohli 520ky zbavit.Ale někomu to třeba vyhovuje ten motor. :D Myslím že cenu mám hodně libovou,ale nutit Tě nemůžu a ani nebudu :wink:
Jasně já to tak nemyslel ty finance jsou našponovány ne kvůli mojí maličkosti ale her pan firemni geněral neustále něco kecá o usporách apodobně, to víš že bych do 530d skočil po hlavě a bez řečí, ale holt je to úděl nás skoro zaměstanců :)
No dělej jak myslíš :D jinak se přiznám,že těm důvodům o generálech moc nerozumím :D prostě koupit si nemastný neslaný auto,které bude podle mě na těch nádherných "16kách a okolo okýnek bude ten parádní sportovní chrom je podle mě nerozumné :D taky jsem zapoměl na páčky na pohyb sedačky s hadry :D nebo se pletu? :D
ramd

#11 Příspěvek od ramd »

M3maniac píše:
ramd píše:
No dělej jak myslíš :D jinak se přiznám,že těm důvodům o generálech moc nerozumím :D prostě koupit si nemastný neslaný auto,které bude podle mě na těch nádherných "16kách a okolo okýnek bude ten parádní sportovní chrom je podle mě nerozumné :D taky jsem zapoměl na páčky na pohyb sedačky s hadry :D nebo se pletu? :D
V podstate jednoducha vec :

Volba 1 - Skoda Octavia
Volba 2 - Auto dle vlastniho vyberu do lim. 670tis.

Tak co by jsi si vybral. Sef firmy proste vic nepusti takze se mi moc jine
reseni nenabizi. :(
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tak to máš těžké :D
TOMe39

#13 Příspěvek od TOMe39 »

To už bych raději šel do vymazlené E39 posledních ročníků 530i nebo 540i v plné náloži a za zbylý "kredit" třeba nový podvozek a kola a ještě zbyde...
Atila

#14 Příspěvek od Atila »

ramd píše:V podstate jednoducha vec :

Volba 1 - Skoda Octavia
Volba 2 - Auto dle vlastniho vyberu do lim. 670tis.

Tak co by jsi si vybral. Sef firmy proste vic nepusti takze se mi moc jine
reseni nenabizi. :(
I kdyz to tady bude znit jako rouhacstvi, tak za ty prachy bych koupil radeji Mercedes E W211, ktera diky tomu ze se vyrabi dele nez E60, tak by se za tyhle prachy dala sehnat ve vcelku pouzitelne motoraci a i s nejakou vybavou. Jit do oholene E60 bez motoru je IMHO nesmysl.
hopiondra
Klubové ID: 3523
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od hopiondra »

kušuj s merglem libovou e39 a myslim, ze ta nadela hodne parady a na dlouho
tielko

#16 Příspěvek od tielko »

Mam 520i E60 2004. Spotrebu mam priemer leto 7,6l zima 8,3l.
Odpovědět