Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E60tka 520i 2004 - kopit?
Patrně to bude dosti líné..... dej si pozor at nekoupíš bořbu.Kolik to má stát?ramd píše:Ahoj všem,
Mám v plánu jít do E60tky 520i 2004, máte někdo skušenost jestli nemá nějaké známé problémy? Je to první pětková řada o které uvažuji.
Pokud ji někdo kočíruje, jaká je průměrná spotřeba město/okrsky.
Diky za každé info.
Jedna se o auto z dojču z BMW autohausu se zarukou, najeto 22tis. km, cena po přepočtu cca 670tis. Podle informaci od pana davaj jeste rok BMW zaruku. Nevim jestli to nebyl referencni vuz. Chystam se tam na to mrknout.M3maniac píše:Patrně to bude dosti líné..... dej si pozor at nekoupíš bořbu.Kolik to má stát?ramd píše:Ahoj všem,
Mám v plánu jít do E60tky 520i 2004, máte někdo skušenost jestli nemá nějaké známé problémy? Je to první pětková řada o které uvažuji.
Diky za každé info.
hm...cena odpovídá motorizaci,ještě aby to mělo aspoň trošku výbavyramd píše:Jedna se o auto z dojču z BMW autohausu se zarukou, najeto 22tis. km, cena po přepočtu cca 670tis. Podle informaci od pana davaj jeste rok BMW zaruku. Nevim jestli to nebyl referencni vuz. Chystam se tam na to mrknout.M3maniac píše:Patrně to bude dosti líné..... dej si pozor at nekoupíš bořbu.Kolik to má stát?ramd píše:Ahoj všem,
Diky za každé info.

Aáá pan pokušitelM3maniac píše:hm...cena odpovídá motorizaci,ještě aby to mělo aspoň trošku výbavyramd píše:Jedna se o auto z dojču z BMW autohausu se zarukou, najeto 22tis. km, cena po přepočtu cca 670tis. Podle informaci od pana davaj jeste rok BMW zaruku. Nevim jestli to nebyl referencni vuz. Chystam se tam na to mrknout.M3maniac píše: Patrně to bude dosti líné..... dej si pozor at nekoupíš bořbu.Kolik to má stát?kdybys chtěl tak mám jednu moc pěknou 530d (218PS)

a jéje...to jako že si koupíš v podstatě (teda podle mě nejhorší a nejhůře prodejnou motorizaci?) kvůli ušetřeným cca 50k?
Já myslel že když někdo má utratit 670k chce mít radost z jízdy a to v 530ce fakt mám.Já si jen prostě vzpoměl na pár známých co se nemohli 520ky zbavit.Ale někomu to třeba vyhovuje ten motor.
Myslím že cenu mám hodně libovou,ale nutit Tě nemůžu a ani nebudu 

Jasně já to tak nemyslel ty finance jsou našponovány ne kvůli mojí maličkosti ale her pan firemni geněral neustále něco kecá o usporách apodobně, to víš že bych do 530d skočil po hlavě a bez řečí, ale holt je to úděl nás skoro zaměstancůM3maniac píše:a jéje...to jako že si koupíš v podstatě (teda podle mě nejhorší a nejhůře prodejnou motorizaci?) kvůli ušetřeným cca 50k?Já myslel že když někdo má utratit 670k chce mít radost z jízdy a to v 530ce fakt mám.Já si jen prostě vzpoměl na pár známých co se nemohli 520ky zbavit.Ale někomu to třeba vyhovuje ten motor.

No dělej jak myslíšramd píše:Jasně já to tak nemyslel ty finance jsou našponovány ne kvůli mojí maličkosti ale her pan firemni geněral neustále něco kecá o usporách apodobně, to víš že bych do 530d skočil po hlavě a bez řečí, ale holt je to úděl nás skoro zaměstancůM3maniac píše:a jéje...to jako že si koupíš v podstatě (teda podle mě nejhorší a nejhůře prodejnou motorizaci?) kvůli ušetřeným cca 50k?Já myslel že když někdo má utratit 670k chce mít radost z jízdy a to v 530ce fakt mám.Já si jen prostě vzpoměl na pár známých co se nemohli 520ky zbavit.Ale někomu to třeba vyhovuje ten motor.

V podstate jednoducha vec :M3maniac píše:No dělej jak myslíšramd píše:Jasně já to tak nemyslel ty finance jsou našponovány ne kvůli mojí maličkosti ale her pan firemni geněral neustále něco kecá o usporách apodobně, to víš že bych do 530d skočil po hlavě a bez řečí, ale holt je to úděl nás skoro zaměstancůM3maniac píše:a jéje...to jako že si koupíš v podstatě (teda podle mě nejhorší a nejhůře prodejnou motorizaci?) kvůli ušetřeným cca 50k?Já myslel že když někdo má utratit 670k chce mít radost z jízdy a to v 530ce fakt mám.Já si jen prostě vzpoměl na pár známých co se nemohli 520ky zbavit.Ale někomu to třeba vyhovuje ten motor.
jinak se přiznám,že těm důvodům o generálech moc nerozumím
prostě koupit si nemastný neslaný auto,které bude podle mě na těch nádherných "16kách a okolo okýnek bude ten parádní sportovní chrom je podle mě nerozumné
taky jsem zapoměl na páčky na pohyb sedačky s hadry
nebo se pletu?
Volba 1 - Skoda Octavia
Volba 2 - Auto dle vlastniho vyberu do lim. 670tis.
Tak co by jsi si vybral. Sef firmy proste vic nepusti takze se mi moc jine
reseni nenabizi.

I kdyz to tady bude znit jako rouhacstvi, tak za ty prachy bych koupil radeji Mercedes E W211, ktera diky tomu ze se vyrabi dele nez E60, tak by se za tyhle prachy dala sehnat ve vcelku pouzitelne motoraci a i s nejakou vybavou. Jit do oholene E60 bez motoru je IMHO nesmysl.ramd píše:V podstate jednoducha vec :
Volba 1 - Skoda Octavia
Volba 2 - Auto dle vlastniho vyberu do lim. 670tis.
Tak co by jsi si vybral. Sef firmy proste vic nepusti takze se mi moc jine
reseni nenabizi.